23. 7. 2016

Comic-Con 2016: Rick and Morty

Comic-Con 2016: Rick and Morty

Svého panelu na Comic-Conu se v pátek večer dočkala také animovaná komedie od stanice Adult Swim. Seriál Rick and Morty má za sebou dvě nadupané řady, které ve fanoušcích probudili touhu po dalších epizodách.

Během panelu byly zveřejněny dlouho očekávané nové záběry toho, na co se fanoušci můžou těšit. Jde sice pouze o nástin toho, co nás čeká, ale ani tak videu nechybí pro seriál charakteristický humor a násilí.

Showrunneři Dan Harmon a Justin Roiland se postarali o představení sneak peeku. Vidíme změněného Ricka, který si vytváří plán na útěk z vězení. Zabije krysu a vytvoří si kostým, se kterým pak zničí zbytek krys.

Je Rick snad klobása? Nebo nějaký brouk? Nejde to s jistotou určit. Nicméně tvůrci potvrdili to, co fanoušci předpokládali již na konci druhé série. Všechno se dozvíme velmi rychle na začátku první epizody.

Kdy to ale bude, to je stále ve hvězdách. Datum premiéry stále nebylo oznámeno. Je jasné, že třetí série bude mít 14 epizod, což je pro fanoušky jistě dobrá zpráva, jelikož jde o zvýšení oproti druhé (10) i první (11) sérii.

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Ragnarok8

Ragnarok8

Rick and Morty zkrátka žeru, obě série byly pekelné...neříkám, že každý díl byl zrovna dechberoucí, ale...
před 7 roky
Další články k tématu