24. 7. 2016

Comic-Con 2016: Grimm

Comic-Con 2016: Grimm

Také Grimm se během třetího dne Comic-Conu v San Diegu dočkal svého vlastního panelu. Hvězdy seriálu diskutovaly o tom, jak se situace vyvine pro oblíbené postavy a na co se fanoušci můžou v nové sérii těšit.

Kdyby se děj měl vyvíjet podle Silase Weira Mitchella, Monroe a Rosalee by neměli jen dítě, ale mládě Wesena. Na téma se herec bavil spolu s Bree Turner. „Doufám, že to bude mládě,“ žertoval Mitchell. „Budu zdravotní sestře pomáhat!“ „Líbí se mi ten nápad,“ prozradil tvůrce David Greenwalt. „Bree pak bude plést tucet malých svetýrků.“

Panelu se účastnili herci David Giuntoli, Bitsie Tulloch, Claire Coffee, Russell Hornsby, Reggie Lee, Sasha Roiz, Silas Weir Mitchell, Bree Turner a tvůrci David Greenwalt a Russell Hornsby.

Střípky z panelu:

Giuntoli dostal otázku, kterou z Nickových žen by bral: Eve/Juliette, nebo Adalind. „Nick chce být se ženou, která ho chce zabít nejmíň,“ žertoval herec. „Chtěl bych, aby se to vyvrbilo nějak velkolepě.“ Tulloch se připojila: „Jen bych chtěla říct, že Eve nepotřebuje chlapa. Jestli nějakého potká, tak ho potká. Ale nepotřebuje ho.“

Odhalení Rosaleeina těhotenství bylo pro pár šťastným momentem, ale… „Prostě se budeme bát. Opravdu moc bát, jelikož parta je pořád ve velkém nebezpečí,“ řekl Mitchell. I přesto ale naše hrdiny čekají světlejší a zábavnější chvilky. „Rozhodně se dočkáme masáží chodidel a podobných drobností,“ prozradila Turner.

Co se stalo s Hankovým zlým zlatíčkem? „Neviděli jsme ji zemřít, takže se může vrátit,“ řekl Russelll o Zuri.

„Diana je rodičovská výzva,“ žertovala Coffee a poznamenala, že její dcera bude potřebovat pevnou ruku. Může se ale stát nebezpečnou, jestli si neprosadí svou. Mitchell navrhl, že jí vezmou strašidelné panenky. Na otázku, kdo jí je vůbec dal, Kouf s Greenwaltem odpověděli dvojhlasně, že oni.

Když už je o dívce řeč, můžete se těšit na oblíbené chůvy, které ji alespoň v jedné epizodě budou hlídat. „Monroe a Rosalee jsou skoro profichůvy,“ žertovala Turner. „Neděláme nic jiného, než že se staráme o lidi, zaběhneme se v jejich režimu a tak,“ pokračoval Mitchell.

V publiku byl jeden obyvatel Portlandu, který hrál jednoho z uvězněných Wesenreinovců ve čtvrté sérii. Zajímalo ho, kdy se jeho postava konečně dostane na svobodu. „Až celé peklo zamrzne,“ odpověděli producenti. „Což se v Grimmovi rozhodně stát může!“ dodal Mitchell.

Další otázka byla, jestli Diana a Kelly budou kamarádi, nebo nepřátelé. „Abych pravdu řekl, pravda je tam i tam,“ prozradil Greenwalt a Kouf souhlasil: „Prozatím pořád nevíme, čeho je Kelly pořádně schopný.“

Hornsby řekl, že mu nevadí, že je jediným člověkem, který v základní partě zůstal, protože proměna vypadá docela bolestivě. „Kdybych to měl podstoupit, potřeboval bych na celou noc chiropraktika a čokoládu,“ řekl a smál se spolu s publikem, když nepřirozeně hýbal krkem.

Greenwalt na závěr zavzpomínal, že Wu původně v seriálu vůbec neměl být. „Lee se ucházel o roli Hanka, ale tu dostal Hornsby. Nevěděli jsme, co pak dělat, tak jsme vytvořili pro Reggieho Leeho speciální roli.“

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Yellow

Yellow

V to taky doufám, to by mě neskutečně nas-ali! Sice je Nadalind pár mezi fanoušky mnohem populárnější,...
před 7 roky
24ron24

24ron24

Presne už dávno nie sú osobami z prvej série a posunuli sa dále a hlavne netreba zabúdať, že Juliette...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Posledních 20 let dělají v seriálech vtipy, že má chlap to divné jméno po babičce. Jen v Grimmu...
před 6 roky
Další články k tématu