25. 7. 2016

Comic-Con 2016: 24 Legacy

Comic-Con 2016: 24 Legacy

Poslední comic-conové panely jsou zde. Čas nadešel také pro nadcházející novinku stanice Fox. Hned na začátku prozradil producent Manny Coto, že by fanoušci neměli k seriálu přistupovat jako k rebootu: „Není to reboot, ale pouze rozšíření univerza kolem značky 24. Jack a Chloe tam venku někde pořád jsou. Nikdy nevíte, kdy se tyto dva světy protnou,“ pokračoval producent a nechal tak zažehnutý plamen ohledně toho, že by se Kiefer Sutherland přece jen mohl v hostující roli objevit. „Možná na nás někdy v budoucnu čeká znovuobjevení těchto ostatních postav,“ pokračoval producent Evan Katz a nepřímo tím potvrdil, že jak Jack, tak i Chloe jsou naživu.

Tvůrci nenabídli žádné detaily ohledně toho, zda se Sutherland nebo Mary Lynn Rajskub k osazenstvu přidají. Nicméně producenti se zmínili, že doufají, že jednoho dne nadobro ukončí příběh Jacka Bauera. „Bude záležet na tom, jestli herecké hvězdy budou mít zájem.“

„Všichni jsme to cítili tak, že Jack Bauer svůj příběh odvyprávěl v Live Another Day,“ prohlásil producent Howard Gordon, „že tato postava je již vyčerpána“. „Naštěstí si ale pak Kiefer přečetl scénář a viděl pilot, který se mu líbil, a rozhodl se za nás postavit.“ Producenty na panelu doprovázeli herci Corey Hawkins, Miranda Otto a Jimmy Smits. Sutherland, který u seriálu vykonává funkci výkonného producenta, bohužel chyběl.

Jednou z dějových linií je příběh o vojenském týmu, který zabil významného teroristu. Seriál se bude dále zabývat prezidentskou kampaní senátora Johna Donovana. Aby toho nebylo málo, nový trailer odhalil, že kandidátova žena je bývalá ředitelka CTU Rebecca Ingra. Fanoušci původního seriálu si jistě vzpomenou, že v první sérii šlo o příběh teroristického plánu o zavraždění prezidentského kandidáta Davida Palmera.

Celý panel byl doprovázen důvěrně známou grafikou, která fanouškům sdělila: Následující prezentace na Comic-Conu v San Diegu se odehrává v čase od 13:00 do 13:30. Formát seriálu bude zachován, a to včetně rozdvojených obrazovek a blikajících hodin. Někdy uprostřed série dojde k časovému skoku, jelikož první řada neobsahuje 24 epizod, které by pokryly celých 24 hodin.

Během panelu se kromě traileru promítaly i dvě ukázky z pilotní epizody. Druhá z nich ukazuje hrdinu spolu s jeho kamarádem z armády, jak společně bojují proti skupině teroristů na staveništi. Producenti však přímo řekli, že tento klip nebude zveřejněn online, protože je v něm využita hudba, pro jejíž šíření nemají povolení.

24: Legacy nasadí Fox v midseason, sloganem první série je „New Day. New Hero. (Nový den. Nový hrdina.)“. První epizoda poběží v nejlepším slotu sezóny, po fotbalovém finále Super Bowl, dne 5. února. Následující díl bude odvysílán hned následující den. Legacy se v programu objeví ve starém časovém slotu čtyřiadvacítky, kde se seriál držel celých osm let. Doufejme, že to i jeho nástupci přinese podobný úspěch.

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
24ron24

24ron24

WTF? Žiadny komentár? Zradcovia! :DD Ne vážne 24 je moja bezkonkurenčná srdcovka, takže očakávania sú...
před 7 roky
Šéf

Šéf

24 je můj oblíbený seriál, ale 24:Legacy bud uspěje a nebo se z toho stane fiasko,tipuji spíš to druhé
před 7 roky
Další články k tématu