30. 7. 2016

Dimension 404 nabídne plejádu televizních hvězd

Dimension 404 nabídne plejádu televizních hvězd

O novém seriálu streamovací služby Hulu zatím moc informací nepadlo. Nicméně už nyní má tato novinka tak silné herecké obsazení, že jistě stojí za to, aby kolem sebe začala vyvolávat buzz.

Dimension 404 se inspiruje internetovým chybným kódem 404. Pokusí se navodit ten pocit, když ve tři ráno zabloudíte rozespalí na zvláštní stránky, narazíte na příběhy, které nemůžou být vysvětleny ve světě, který známe. Jde o šestidílnou antologii ve stylu Black Mirror, kdy každá epizoda stojí samostatně.

V jednom z dílů bude zářit bývalý pár Lea Michele a Robert Buckley. Michele ztvární Amandu, dívku z vyšší společnosti, která se po nepěkném rozchodu uchýlí k vyhledání online randící služby. Program jí jako partnera určí Adama (Buckley), který naruší jejich slušně se rozvíjející chemii tím, když až příliš brzy zmíní slovo láska. Jejich následný rozchod se ukáže být ještě horší, než Amandin předchozí.

Spolu s nimi se v epizodě objeví také Joel McHale, který si zahraje Mr. Makera, charismatického, výstředního a lehce blahosklonného zakladatele randící služby, která nabízí svobodným dospělým zdánlivě perfektní řešení k tomu, aby našli lásku.

V jiné epizodě, která se bude odehrávat v roce 1982, se objeví Ryan Lee jako závislák na videohrách. Hrdina je neustále šikanován svými vrstevníky kvůli tomu, že je gay. Záchranu pro něj představuje Ernie's Arcade, kde objeví krvavé prostředí dosud nikdy nehrané hry.

Hvězda z Modern Family, herečka Sarah Hyland, se objeví v roli Chloe, roztomilé a typicky nezávislé středoškolačky, která zrovna začíná zjišťovat, že se klukům líbí. Názory jejích starších spolužáků najednou mají mnohem větší význam. Dívka proto donutí svého strejdu a nejlepšího kamaráda v jednom, Dustyho, aby ji vzal na promítání nového sci-fi akčního filmu v novém, dosud neviděném formátu – Cinethrax. Ten by měl divákům dodat zvláštní a nebezpečný filmový zážitek.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Koldik

Koldik

Popis/zameranie serialu je riadna haluz. Tak som zvedavy co na to budu ludia hovorit. Je to taka haluz az ma...
před 7 roky
Další články k tématu