3. 8. 2016

SOUTĚŽ: Vyhrajte komiks Sebevražedný oddíl!

SOUTĚŽ: Vyhrajte komiks Sebevražedný oddíl!

Přátelé, dnes jsme si pro vás připravili naprostou bombu! Máte možnost s námi soutěžit a vyhrát luxusní komiksovou novinku, která se váže k filmu Suicide Squad (Sebevražedný oddíl), na nějž se můžete jít již zítra, tedy od 4. srpna 2016, jít podívat do kina.

Kdo jsou členové Sebevražedného oddílu? Superpadouši naverbovaní ve vězení a vyslaní plnit tajné sebevražedné úkoly výměnou za snížení trestu. Nanobomby umístěné u krční páteře je drží na velmi přitažené uzdě. Všichni jsou nahraditelní. Nikdo za ně nepřijme zodpovědnost. Jejich denním chlebem jsou syrová brutalita a smrt.

Náš oblíbený partner a pravidelný sponzor ComicsPoint nabízí třem šťastlivcům možnost vyhrát stejnojmenný komiks. Jediné, co pro to musíte udělat, je správně odpovědět na soutěžní otázku a mít pořádnou dávku štěstí. Tentokrát vás čeká pouze jedno soutěžní kolo, odpovídat můžete do úterý 9. srpna. Vyhlašování proběhne tradiční formou v pátek 12. srpna, takže buďte na příjmu!

Výherce na prvním místě získá vázanou verzi komiksu, šťastlivci na druhém a třetím místě se budou moct těšit na brožovanou verzi.

Tak na co čekáte, honem utíkejte soutěžit! A nezapomeňte sdílet tuto lahůdku i mezi své kamarády :-)

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ZombiePanda

ZombiePanda

Tiež dnes idem a i keď sa na to teším už asi pol roka, tak sa pomaly začínam obávať či to dostojí...
před 7 roky
Esgalnor

Esgalnor

Já se na to těším. Před recenzemi jsem se těšil víc, ale negativní recenze mě od návštěvy kina neodradí. Jen...
před 7 roky
Lill

Lill

Vdaka za sutaz, skusim stastie :) Na film sa uz riadne tesim, len si musime s kamoskami...
před 7 roky
Další články k tématu