11. 8. 2016

Na Supergirl a Flashe čeká muzikálový crossover

Na Supergirl a Flashe čeká muzikálový crossover

Pokud se vám líbil v minulé sezóně crossover seriálů Supergirl a The Flash, pak pro vás máme dobré zprávy. Nebo taky ne, záleží, jak se na to díváte. Během TCA bylo oznámeno, že hrdinové obou seriálů se v nové sezóně střetnou v dalším crossoveru. Nebude to však obyčejný crossover, půjde o muzikálovou epizodu!

Tento speciální crossover se přidá k již dříve oznámenému obrovskému, čtyřnásobnému crossoveru, který čeká na všechny superhrdinské CW seriály (Supergirl, Flash, Arrow a Legends of Tomorrow). Zpívajícími superhrdiny ale budou pouze Supergirl a Flash.

„Spousta lidí v našich seriálech umí skvěle zpívat. Rozhodně jsme si toho všimli a hodláme to využít,“ prozradil producent Greg Berlanti. Producent dále prozradil, že na tento díl si počkáme pravděpodobně až do midseason.

Je jasné, že hlavní hrdinové obou seriálů se zpívání účastní. Oba se potkali už v hudebním seriálu Glee, kde Melissa Benoist hrála nástupkyni Rachel, Marley. Grant Gustin se zde objevil jako náhradník Blainea v čele Warblerů. Berlanti zatím neprozradil, kdo další se zpívání bude účastnit.

Playlist se bude skládat z většinové části z existujících písniček. „Nicméně se budeme snažit napsat alespoň jednu původní písničku na epizodu,“ prozradil Berlanti.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
Martta :)

Martta :)

Tak tohle bych nikdy nečekala. Podle mě jsou jen dvě možnosti, buď to bude úplný propadák nebo to dobře...
před 7 roky
spike

spike

Muzikálovou epizodu Buffy mám moc rád, takže se nechám překvapit a snad to bude super. :-D
před 7 roky
Koldik

Koldik

:D :D mam obavy, velke, ze ako to dopadne...
před 7 roky
Další články k tématu