13. 8. 2016

Stanice CW a Starz pracují na nových projektech

Stanice CW a Starz pracují na nových projektech

Prvním z projektů je napínavé drama Blowback, na kterém pro stanici CW pracuje výkonný producent Justin Lin (režisér filmu Star Trek: Beyond). Stanice si projekt původně koupila na konci minulé sezóny a slibně vypadala objednávka pilotu. Scénáře se ujme Hannah Shakespeare, tvůrkyně seriálu Killer Women. Zdá se, že se v případě objednávky bude jednat o minisérii, přirovnávanou k mixu Gone Girl (Zmizelá) a Jason Bourne.

Děj vypráví příběh mladého finančního poradce, kterému se během romantického víkendu v New Yorku obrátí život vzhůru nohama. Jeho žena se začne pohřešovat, ve svém hotelovém pokoji nalezne něčí mrtvolu a všechno, čemu věřil, se ukáže být lží. Stanice CW by se tímto thrillerem odklonila od své typické tvorby.

Druhým projektem je superhrdinovské drama Tomorrow, Today, které vychází z filmového scénáře od 50 Centa, který by seriál zároveň i produkoval. Projekt spadá pod novou smlouvu, kterou se stanicí Starz uzavřel (předchozí spolupráce dala vznik seriálu Power). „Těším se na pokračující spolupráci se svou rodinou ve Starz. Zažili jsme spolu velký úspěch během Power a nemůžu se dočkat našich dalších budoucích projektů. Věděl jsem, že Starz bude pro Tomorrow, Today dokonalým domovem. Tento projekt je pro mě velmi osobní a budu se v něm i nadále angažovat během každého kroku,“ uvedl 50 Cent.

Hlavním hrdinou je veterán z jižní části Chicaga, který byl neprávem odsouzen. Ve vězení se stal pokusným králíkem šíleného doktora, který se snažil vytvořit dokonalého muže – a nezastavitelného zabijáka. Tento válečný veterán se dostane na svobodu, ale je na neustálém útěku před celým světem. V tomto světě se snaží najít způsob, jak své nově získané schopnosti využívat pro stranu dobra.


Zaujaly vás tyto plánované projekty? Zasloužily by si podle vás objednávku celé série?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Nevím jestli bych si vybrala,no uvidíme.
před 7 roky
007.dany

007.dany

Vypadá to zajímavě,ale to se teprve uvidí...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Jo obidva napady vypadaju slubne, tak uvidime ako to dopadne.
před 7 roky
Další články k tématu