29. 8. 2016

Svět pilotů: NBC objednává pilot od Marcie Clark

Svět pilotů: NBC objednává pilot od Marcie Clark

Nová sezóna ještě ani nezačala, už nyní se ale naplno vrháme do pilotového období. Stanice NBC po přehazované s ostatními stanicemi nakonec získala práva k projektu Blood Defense, který je adaptací stejnojmenného románu od Marcie Clark, bývalé státní návladní v případu O.J. Simpsona. Autorka bude vypomáhat při psaní scénáře a ujme se produkce.

Projekt čerpá z osobních zkušeností autorky. Hlavní hrdinkou je Samantha Brinkman, která začíná jako neoblomná obhájkyně v Los Angeles. Její život je obrácen vzhůru nohama, když dostane na starost obhajobu policejního detektiva v případu v médiích velmi promílané vraždy. Hrdinka se dostává do záře reflektorů, kdy média dokáží odhalit temná tajemství její minulosti.

Blood Defense je první ze série kriminálních románů s hrdinkou Samanthou Brinkman. Kniha byla vydána v květnu letošního roku a v listopadu se čeká publikace druhého dílu s názvem Moral Defense.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Koldik

Koldik

Knihu som necital, ale popis ma velmi nenadchol, takze toto asi pojde mimo mna.
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Možná si dám nejdřív knihu a pak seriál :)
před 7 roky
Další články k tématu