1. 9. 2016

Hvězda ze Stranger Things se stěhuje do Riverdale

Hvězda ze Stranger Things se stěhuje do Riverdale

The CW toho o své chystané komiksové novince Riverdale prozatím mnoho neprozradila. Ostatně není divu, seriál bude mít premiéru až v midseason, dočkáme se ho tedy až v druhé polovině zimy nebo na jaře.

Nyní však máme k dispozici alespoň první střípky, které jsou castingové. K osazenstvu se přidávají dvě herečky, které televiznímu světu rozhodně nejsou cizí. První z nich je Shannon Purser, již si fanoušci letos v létě zamilovali jako Barb v hitu Stranger Things. Ztvární Ethel Muggs, studentku Riverdaleské střední, která je v komiksu zamilovaná do Jugheada. Podle dostupných informací však v seriálu bude zapletena s jinou postavou. Kromě toho se zpřátelí s Betty a Veronicou, s nimiž se spojí, aby se pomstily Archiemu rivalovi Reggiemu Mantlovi.

Město Riverdale získalo také starostku. Vedlejší role Sierry McCoy se ujme Robin Givens (Lucifer). Nejde přitom pouze o nádhernou a mocnou starostku, ale také matku Josie, kterou jen krůček dělí od předurčené slávy. Starostka má plné ruce práce, aby zvládla město přenést přes krizi, kterou způsobí tajemná smrt Jasona Blossoma. Ničemu nepomáhá ani to, že se Riverdale chystá na velkou oslavu 75. výročí od založení. Poprvé se s ní setkáme již ve druhé epizodě.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
MagicBrownie

MagicBrownie

Ja som mala Barb rada, ale ako hviezda serialu mi neprišla veď keď zmizla každému to bolo úplne jedno jej...
před 7 roky
Adík

Adík

Čekám na 2. sérii hlavně kvůli Barb! Chci vědět, co se s ní tedy vlastně stalo. Snad se objeví...
před 7 roky
patrik1177

patrik1177

Neřekl bych, že Barb byla hvězda.
před 7 roky
Další články k tématu