9. 9. 2016

Článkaři tvrdí: ABC se Still Star-Crossed zapláče

Je tu další rok, další sezóna a další moudra, která si pro vás připravili naši článkaři. Nevíte, jakým novinkám dát šanci? Podívejte se, jak to vidí pisálci! Co vyzkoušet a od čeho dát ruce pryč? My máme jasno.

Článkaři tvrdí: ABC se Still Star-Crossed zapláče

Sezóna 2016/2017 oficiálně začíná v polovině září. Pokud stále ještě nevíte, zda si do svých watchlistů zařadit některou z novinek, třeba se vám bude hodit právě tato série článků, kterou pro vás po kladných ohlasech z minulých let opět připravilo šest článkařů SerialZone.

Každý den vám přineseme odpovědi na tři jednoduché otázky. Co u jednotlivých televizních stanic bude podle nás stát za to vidět, před čím naopak schovat hlavu do písku, a na konec naše malá tipovačka, kterou novinku daná stanice zruší jako první.

Dnes se podíváme na zoubek ABC. Ta si pro nás připravila pěkných pár novinek, celkem pět dramat a čtyři komedie. Některé z nich mají úspěch téměř předurčen, jiné snad ani nikdy vzniknout neměly. Co je podle nás na obou spektrech stupnice?

Nezapomeňte, že máte poslední dny na to, abyste si tipli v naší každoroční soutěžní tipovačce a hráli tak o pomyslný titul seriálového znalce a o kupu kreditů. Čím víc lidí tipuje, tím víc kreditů se vyhrává! Takže tipovačku posílejte dál :-)

Jaká je podle tebe nejlepší novinka na stanici ABC?

Fruiko
Možná to zní směšně, ale bude to Time After Time. Je to totiž jediná koukatelná novinka na celé stanici. I když to je místy děsně směšný, tak pořád to je o parník lepší než cokoliv jiného na stanici.
ragelly
Přijde mi, že ABC má letos hodně slabé novinky. Nejlépe na mě působí Designated Survivor, i když základní koncept mi přijde jako parodické sci-fi, podobně jako BrainDead. Každopádně trailer vypadal rozhodně nejlépe. Jsem hodně zvědavá, jestli se celý pilot udrží na stejně vysoké úrovni.
pajky
No, ABC stejně jako loni předvedla opravdu, ale opravdu nezajímavou nabídku. Takže půjdu cestou nejmenšího odporu a zvolím jediný seriál, který mě alespoň trochu zaujal. A tím je Time After Time, i když asi ani ten nenajde cestu do mého watchlistu.
gabik.029
Já se neskutečně těším na Conviction. Sice jde o naprosto průměrný koncept, ale ty hlášky a obsazení si mě prostě získaly.
Seraphine313
Vzhledem k tomu, co ABC předvedla, je to docela jednoduché. Designated Survivor je jediné koukatelné drama, Speechless jediná koukatelná komedie. Pro mě osobně zbytek programu neexistuje, ABC se letos nemusela obtěžovat za něj vyhazovat peníze.
lukascoolarik
Bez debat Designated Survivor. Má to nejlepší námět, báječné herce a nejsou v tom mluvící zvířata nebo imaginární stvoření.

Jaká je podle tebe nejhorší novinka na stanici ABC?

Fruiko
No teď si jen vybrat. Klidně i náhodným výběrem ze všech novinek a je to v podstatě jedno. Ale ať jsem trochu objektivní, tak absolutně nejhůř vypadá Still Star-Crossed. To by bylo špatný před deseti lety natož teď, když seriály jsou ve středu pozornosti a mají několikanásobně vyšší rozpočty. Každopádně u tohohle to není poznat.
ragelly
Naprosto bezkonkurenčně nejhorší mi přijde Imaginary Mary. Seriál o čtyřicátnici, která si povídá s nesympatickou postavičkou s ještěho horším hlasem? To nebude dobré. To vůbec nebude dobré. Ale ještě víc se děsím toho, že tohle budou Američani žrát.
pajky
Tady je vybírání ještě o dost těžší. Protože je tady hned několik komedií, které se vznikat ani nezasloužili (Downward Dog nebo Imaginary Mary). Na druhou stranu je tady jeden projekt, který mě děsí ještě víc než nepovedené komedie ABC. Tím je Still Star-Crossed, ke kterému patří i jméno Shonda Rhimes.
gabik.029
Vůbec mě celkovým pojetím nezaujala novinka Still Star-Crossed. Jakoby si tvůrkyně půjčila nápad svých kolegů z Once Upon a Time a aplikovala to na Shakespearovo dílo. Nebudu si kazit zážitek z knížky.
Seraphine313
Tady je to na remízu mezi Imaginary Mary a Still Star-Crossed. Většina ostatních seriálů stanice mě jen „neoslovila“, ale tyhle dvě mě totálně znechutily. Víc asi Still Star-Crossed, protože Mary je prostě jen neškodná pitomá romanťárna. Still Star-Crossed je peklo.
lukascoolarik
Váhám mezi Downward Dog a Imaginary Mary; oboje zní naprosto pitomě a ani s jedním nemíním ztrácet čas. O desetinu procenta ale vede Downward Dog .

Co podle tebe zruší ABC zruší jako první?

Fruiko
Snad to bude American Housewife, ale po letošní sezóně, kdy se skoro nic nerušilo těžko říct. Je totiž dost dobře možné, že se všechno nechá potichu vyhnít až do upfronts.
ragelly
Myslím, že se letos bude pokračovat v loňském trendu a prvních zrušení se jen tak nedočkáme. Kdybych ale měla tipovat, tak řeknu American Housewife. Ale až kolem Vánoc.
pajky
Podle mě jako první z kola ven půjde nějaká z těch hrozných komedií. Ale věštit která je opravdu zapeklitá hádanka. Prostě zkusím třeba Imaginary Mary .
gabik.029
Většina mých tipů má premiéru až v midseason. Pokud stanice s rušením počká do té doby, tak by to mohla být třeba komedie Imaginary Mary. Zároveň se obávám, že by tuhle kategorii mohl „vyhrát“ i Conviction .
Seraphine313
Vzhledem k programu to bohužel vidím na Designated Survivor. Tak slabý timeslot a tak nadějný seriál…
lukascoolarik
Těžko říct. Podzimní schéma vypadá bezpečně, stanice pěkně vmísila novinky mezi stálice… Brzké zrušení v úvodu sezóny bych nečekal a sázím, že to v midseason schytá Time After Time .

A co vy? Podělte se o své odpovědi v komentářích!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Koldik

Koldik

S tym still star-crossed suhlasim ale nejak sa mi ten designated survivor nepozdava, ja mu velku sancu...
před 7 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Po roce: Designated Survivor vypadal nadějně, ale mně taky dost rychle omrzel. Zpětně bych jako nejlepší...
před 6 roky
ragelly

ragelly

Za mě nejlepší taky Speechless, nejhorší asi remíza mezi Still Star-Crossed a Imaginary Mary :D A zrušení...
před 6 roky
Další články k tématu