30. 1. 2009

CBS objednala nové dramatické seriály

Americká stanice CBS oznámila, že dává zelenou pilotním epizodám čtyř nových dramatických seriálů, které by se na obrazovkách měly objevit příští seriálovou sezónu.

CBS objednala nové dramatické seriály

Pojďme si je tedy představit :

  • Seriál Back od scénáristy Deana Widenmanna a výkonných producentů Craiga Zadana a Neila Merona bude pojednávat o muži, jenž se po dlouhých osmi letech vrátí zpět domů poté, co byl prohlášen za nezvěstného od 11. září 2001. Musí se naučit, jak opět vycházet se svojí rodinou a světem, který s ním již nepočítal.
  • Seriál Washington Field má na starosti výkonný producent Ed Bernero, jenž stojí za úspěšnými Myšlenkami zločince. Seriál bude pojmenovaný podle elitní jednotky FBI, která zahrnuje největší experty v různých oblastech. Ti budou kromě jiného cestovat kolem světa a zajímat se hlavně o události, které se týkají americké národní bezpečnosti. Producenty jsou Jim Clemente, profilovač FBI, a jeho bratr, expert na terorismus, Tim Clemente. Projekt bude natáčen ve spolupráci s FBI.
  • V zatím nepojmenovaném projektu z právnického prostředí od Franka Militaryho (Jednotka zvláštního určení, Námořní vyšetřovací služba) se budeme setkávat s federálními žalobci, kteří pracují v právnické kanceláři na Manhattanu.
  • Čtvrtou novinkou bude připravovaný spin-off Námořní vyšetřovací služby, který byl však oznámen již dříve. NCIS má na CBS velkou sledovanost, a tak není divu, že vznikne nový seriál podobného ražení.

V jednom z těchto seriálů by se v hlavní roli měl objevit Alex O'Loughlin, který loni v srpnu podepsal se stanicí CBS roční kontrakt na nový projekt. Alexe jsme mohli vidět jako Micka St.Johna v upírském Moonlight, který CBS vysílala loňskou sezónu a který loni na jaře i přes poměrně vysokou sledovanost zrušila.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Furiant

Furiant

Tak jelikož mi seriály JAG ani NCIS nijak nevadí a vždycky jsem se rád podíval na několik dílů, tak se na...
před 15 roky
konz

konz

No jaj to zas bude. Jestli příští sezozu budou seriály tohoto typu tak to abych si začal nahrávat seriály co...
před 15 roky
Hrus

Hrus

souhlaím s konzem, zní to jako 50. obdoba seriálů (CSI, NCIS atd) , totálně bez invence... Chtělo by to...
před 15 roky
Další články k tématu