14. 9. 2016

Kirstie Alley bude letos členkou Scream Queens

Kirstie Alley bude letos členkou Scream Queens

Herecká legenda z Cheers (Na zdraví) Kirstie Alley nás bude bavit v druhé řadě Scream Queens. Herečka se připojuje k ansámblu v hlavní roli, takže si její přítomnost dozajista užijeme.

Alley, ověnčená cenou Emmy a Zlatým glóbem, si zahraje velmi šikovnou, ale zároveň bláznivou administrátorku v nemocnici děkanky Munsch. Nemocnice dostala název Institut C.U.R.E. (Institut pro náročné případy), kde se léčí ty nejnáročnější komplikace, které jsou často označovány jako „nevyléčitelné“. Bude především dohlížet na nové duo doktorů v podání Johna Stamose a Taylora Lautnera.

Pro Alley je toto první role od roku 2013, kdy si zahrála ve svém sitcomu Kirstie od stanice TV Land. Dále se ukázala ve Fat Actress, Flaked a ve dvou sériích Dancing With the Stars.

Ryan Murphy tak úspěšně pokračuje ve dráze obsazování zvučných filmových hvězd do svých seriálových počinů. Do Glee se podívaly Gwyneth Paltrow a Kate Hudson, do American Crime Story zavítal například John Travolta a Cuba Gooding Jr. nebo do poslední série American Horror Story obsadil Lady Gaga. V neposlední řadě do nového dramatu Feud přizval herečky velkého plátna jako Susan Sarandon, Catherine Zeta-Jones a jeho největší oblíbenkyni, Jessicu Lange.

Na zbrusu nové díly Scream Queens si nezapomeňte počkat do úterý 20. září.


Máte rádi Kirstie Alley z jejích filmových rolí? Koukali jste na Cheers? Těšíte se na nemocniční prostředí Scream Queens?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
007.dany

007.dany

Pecka! Moc se těším.
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Druhá řada bude určitě skvělá.
před 7 roky
Squerago

Squerago

No moc jí to teda nešlo :D
před 7 roky
Další články k tématu