30. 9. 2016

CBS odsouvá Star Trek: Discovery

CBS odsouvá Star Trek: Discovery

Online verze CBS, CBS All Access, odsouvá původně plánovaný lednový start prvního původního seriálu Star Trek: Discovery na květen 2017. Místo něj se na dřívější datum posune spin-off The Good Wife, který začne v únoru.

Květnový start seriálu lépe ladí do sweeps období, které je většinou více sledované než lednový termín. Podle dostupných informací se pilot odvysílá přímo na CBS a následně bude celá série zpřístupněna na CBS All Access, zatímco Netflix ji bude distribuovat do 188 zemí po celém světě.

Změna v programu byla učiněna na přání tvůrčího týmu nového Star Treku. Ačkoliv aktuálně tvorba první série probíhá podle plánu, tvůrci nechtějí nechat nic náhodě, proto požádali stanici o několik měsíců rezervy, aby se stihla kvalitní předprodukce, natáčení i postprodukce.

Co se týče spin-offu The Good Wife, ten obsadil další známou a populární tvář z původního seriálu. Je jí Sarah Steele, která se znovu ujme role dcery Eliho Golda, Marissy. Bude z ní stálá postava.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Koldik

Koldik

Ved watchlisty mame plne, tak si tych par mesiacov ani nevsimneme...
před 7 roky
Nevada
před 7 roky
Nevada

Nevada

Tak ani v květnu to...
před 7 roky
Další články k tématu