30. 9. 2016

Mandy Moore vyspoilerovala twist z This Is Us už v lednu

Mandy Moore vyspoilerovala twist z This Is Us už v lednu

Upozornění: Článek obsahuje velké spoilery z pilotní epizody This Is Us.

Minulý týden internet žil především závěrečným zvratem, který si pro diváky přichystali tvůrci dramatické novinky This Is Us. Dozvěděli jsme se, že příběh všech šesti hlavních postav se neodehrává v jeden den, ale dvojice v porodnici jsou ve skutečnosti rodiče tří dětí v přítomnosti.

Zajímavostí však je, že tento šok, který fanoušci museli rozdýchávat, herečka Mandy Moore částečně vyspoilerovala již před devíti měsíci, tedy v lednu 2016. Během natáčení pilotu se totiž vyfotila se svým kolegou Milem Ventimigliou ve svých kostýmech a fotografie publikovala na Instagramu s textem „Vintage or hipster?“ Všichni fanoušci však automaticky předpokládali, že jde skutečně o hippie módu a nikdo netušil, jaký zvrat v seriálu skutečně přijde.

„Asi jsem to neměla dělat, ale s Milem jsme dělali photoshoot, abychom měli fotky, které by mohly být v seriálu použity jako dekorace. Některé z nich jsem dala na Instagram a napsala k tomu něco jako ‚1970, nebo hipsteři, co myslíte?‘ Byl to větší spoiler, než stanice asi chtěla, ale všichni hned odpovídali ve stylu ‚Jasně, že hipsteři.‘,“ uvedla herečka.

Vintage or hipster?

Fotka zveřejněná uživatelem Mandy Moore (@mandymooremm), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2016–01–22T21:27:39+0­0:00“>Led 22, 2016 v 1:27 PST</time>



Vintage or hipster pt. 2

Fotka zveřejněná uživatelem Mandy Moore (@mandymooremm), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2016–01–22T21:29:12+0­0:00“>Led 22, 2016 v 1:29 PST</time>

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Mandy jsem hrozně dlouho neviděla,takže mé srdce zaplesalo.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Tak uz som aj zabudol na ten vas zvrat spominany v novinke pod lupou. Vdaka ze ste to pripomenuli a tym...
před 7 roky
Další články k tématu