29. 9. 2016

Novinka pod lupou: Damned

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Damned
Žánr Komedie
Stanice Channel 4
Premiéra 27. 9. 2016
Vysílání úterý, 22:00 hodin
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Sociální pracovníci Rose a Al pracují v dětském oddělení. Každý den se musí zabývat velmi povědomými sociálními otázkami, které zaplavují média. Plavou proti přílivu byrokracie a pedantství a čelí absurditám a iracionalitám života ve veřejné organizaci. Seriál sleduje oba hrdiny a jejich kolegy ve snaze navigovat svou cestu pracovními i osobními životy.

Trailer

neexistuje

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Šeď. Prostě průměr. Neurazí, nenadchne. Damned není ničím vyjímečný. Asi chápete, co tím chci říct.

Postavy jsou v pohodě, líbí se mi hlavně starší paní, která se nebojí promluvit, ale taky zvláštní šéfka. Mužská část osazenstva už není tak příjemná, vlastně mi přijde, že tam všichni tři jsou jen tak do počtu, aby dělali křoví dámám. Na druhou stranu to je asi jen moje pokřivené vnímání, protože když se zamyslím, hlavní příběh se točil okolo bývalé zákaznice jednoho mužského sociálního pracovníka.

U pilotu se nezasmějete. Uplyne docela rychle, po skončení si ale uvědomíte, že se vlastně nic moc nestalo a po pěti minutách zapomenete, o čem díl byl. Rozhodně nepůjde o nový legendární britcom, nedělejme si iluze, není tu nic, kvůli čemu byste si seriál zapamatovali.
  • nebyla to katastrofa
  • zajímavé prostředí
  • postava starší sociální pracovnice a vedoucí
  • ničím zapamatovatelné
  • bez vtipu
  • nudné ostatní postavy
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

S padesátkou naprosto souhlasím,mám to podobně.
před 7 roky
Koldik

Koldik

No ked ani trailer neexistuje, tak to asi nestoji za to...
před 7 roky
Další články k tématu