30. 9. 2016

Shrnutí toho nejdůležitějšího z 12. řady Criminal Minds

Shrnutí toho nejdůležitějšího z 12. řady Criminal Minds

Dvanáctá série kriminálky Criminal Minds (Myšlenky zločince) se vrátila tento týden. Na co se v nových epizodách můžeme těšit?

Rozhodně nebudeme přehánět, když řekneme, že letošní série byla tou nejdiskutovatel­nější za posledních pár let. První zpráva, kterou jsme vám přinesli, bylo obsazení Adama Rodrigueze v hlavní roli agenta Luka Alveze, dále, že úvodní děj se bude točit okolo uprchlých sériových vrahů, herečka Aisha Tyler byla povýšena mezi hlavní postavy a v neposlední řadě jsme psali o návratu herečky Paget Brewster a kontroverzním odchodu postavy Aarona Hotchnera, kterého hrál od počátku vysílání Thomas Gibson.

Zde jsou další hlavní body toho, co nás čeká v nových dílech:

1. Náhrada za vedoucího týmu přišla hned v prvním díle, a to za pomoci nového speciálního agenta Luka Alveze. PHrdina se ihned zapojil do chytání uprchlých vězňů, kteří se dostali na svobodu ve finále jedenácté řady. Jeden z jeho kolegů byl ošklivě napaden, a tak má Alvez o to větší motivaci uspět. Dle dostupných informací také víme, že Garcia si s Alvezem nepadne dvakrát do noty. Přeci jen stále truchlí po Derekovi.

2. Dopadení všech uprchlých vězňů bude klíčový motiv prvních dílů. Tvůrci se ale rozhodli nenatahovat toto téma na dlouhou štaci, a proto také oznámili, že již osm z nich bylo dopadeno, a na svobodě tak zůstala pouhá pětice z nich. Přeci jen série bude mít klasických 22 dílů a nebylo by rozumné či dokonce zajímavé táhnout toto téma celou dobu.

3. V nedávném článku jsme psali o návratu Reidovy matky Diany, která děj výrazně obzvláštní. Uvidíme ji v jedenácté epizodě, která se bude prakticky točit jen okolo hrdiny a jeho matky. Podle tvůrců to pro něj bude velmi náročné období.

4. Rossi se svou bývalou manželkou Hayden budou pokračovat tam, kde v minulé sérii skončili. V třetím díle se agentka Prentiss bude o jejich vztah zajímat a Rossi jí potvrdí, že vše probíhá podle jeho představ. Je zde i šance, že uvidíme další jeho ex-manželku Joy. Dále budeme v druhém díle svědky vztahu mezi JJ a Willem, kterým se také daří tak, jak si přejí. Sama JJ bude mít v průběhu této epizody těžkou chvíli, kdy bude řešit případ únosu dítěte.

5. Zlomovou epizodou v letošní sérii bude ta třináctá. Bude sepsána tvůrkyní seriálu Ericou Messer a herečkou Kirsten Vangsness, která pomohla napsat epizodu, v níž zemřel Gideon, nebo loňský odchod Dereka. Od této spolupráce si tvůrkyně slibuje hodně.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Squerago

Squerago

Asi že přijde Luk Alvez místo Dereka a hned je z něj i vedoucí týmu....
před 7 roky
bettyragy

bettyragy

První díl se mi líbil, stále v něm ještě nebyl řečen důvod odchodu Hotche. Tak uvidíme jak ho nechají...
před 7 roky
eliska.musilova

eliska.musilova

Ideální by bylo využít Škrábala. Hotch by mohl s Jakaem odejít do ústraní, schovat se a následně se...
před 7 roky
Další články k tématu