1. 3. 2009

Co nás čeká v 5. sérii House?

Z páté sezóny populárního Dr. House již bylo odvysíláno 16 epizod. Pojďme se společně podívat na to, co nás ve zbývajících dílech čeká. Pozor, článek obsahuje spoilery!

Co nás čeká v 5. sérii House?

Ještě není na sto procent jisté, kolik dílů bude tato série mít. IMDb uvádí dílů 22, Wikipedia 24 a jeden ze zdrojů prozradil, že by se počet epizod mohl vyhoupnout na celých 28. Nezbývá nám, než čekat na vyjádření tvůrců a Foxu.

Zápletka v následujícím díle s názvem ‚The Social Contract‘ bude zahrnovat Wilsonova bratra, který je duševně nemocný a nemá domov. S Taubem se pak Wilson bude za zády House snažit bratrovi pomoci.

Velmi zajímavý příběh slibuje epizoda ‚Locked In‘, jejíž vysílání je naplánováno na 23. března. House nabourá na motorce v New Yorku a je převezen do tamější nemocnice, kde se setká s pacientem, který trpí syndromem uzavřenosti. To znamená, že je neschopen komunikovat s okolím a House případ zaujme tolik, že muže převeze do Princeton-Plainsboro. Aby ho přiměli komunikovat, budou lékaři říkat věci, které by si jinak nechali pro sebe.

Radši se opravdu podržte nebo prchněte, následující informace by vás totiž mohly mrzet. Dvaadvacátá epizoda 5. série by se totiž podle všeho měla jmenovat ‚Bye Bye Thirteen‘, a my už si můžeme jen domyslet, co přesně to znamená. Pokud tato zpráva není fake, předpokládaný závěr sezóny bude v hodně dramatickém duchu. EDIT: Tato zpráva byla opravdu fake.

Za každej like dostane autor bonbón! 
Maroon

Maroon

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Maroon

Maroon

Njn, teď už se můžeme jen dohadovat, jestli na té předchozí zprávě přece jen něco bylo. »SPOILER«
před 15 roky
allyska

allyska

jo ale v rozhovoru to řekl sám Ausiello a říkal, že to Bye bye Thirteen rozšířili odpůrci Thirteen,...
před 15 roky
SimonQa14

SimonQa14

Upřímně, jsem zatraceně ráda, že to byl FAKE :D
před 12 roky
Další články k tématu