9. 11. 2016

Conviction neoficiálně zrušen

Conviction neoficiálně zrušen

Po nemilých zprávách ohledně Notorious stanice ABC neoficiálně ruší také své další letošní nové a hvězdně obsazené drama. Na pondělní večery nasazený Conviction se s největší pravděpodobností dalších epizod nedočká.

Seriál byl stanicí neoficiálně zrušen. Ta totiž oznámila, že k základní objednávce 13 epizod již žádné další díly nepřidá. Tím se samozřejmě vrátka pro druhou sérii nezavírají úplně, ovšem škvíra v nich zůstává tak úzká, že skrze ni ani vzduch neproleze.

To, že oficiální zrušení je pouze otázkou času, podtrhuje i ujištění pro fanoušky. Stanice totiž v tiskové zprávě uvádí, že i když nové epizody první série neobjedná, tak těch původních 13 bude odvysíláno.


Sledujete Conviction? Mrzí vás neúspěch seriálu? Nebo jste si v letošní sezóně našli jiné oblíbence a tento seriál vám chybět nebude? Jste rádi, že stanice alespoň odvysílá všech 13 epizod?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
sandokan555

sandokan555

skoda ..bolo to dobre pozeratelne.
před 7 roky
phoboska

phoboska

Škoda, mňa ten seriál veľmi bavil.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Skoda, ja som sa nan tesil, ale takto mi ostane cas na nieco ine, ved vyber je velky...
před 7 roky
Další články k tématu