21. 11. 2016

V Defenders se vrátí Elektra

V Defenders se vrátí Elektra

Tohle je pro mnohé fanoušky komiksovek příjemné překvapení. Na oficiálním Twitteru seriálu The Defenders bylo prozrazeno, že se v chystaném a velmi očekávaném seriálu od Netflixu objeví také Elektra. Prozatím však není jasné, na čí straně bude stát.

Když jsme hrdinku v podání Elodie Yung naposledy viděli v Daredevilovi, byla technicky mrtvá. Ovšem zároveň bylo její tělo využito ke vzkříšení zlého vůdce ninja klanu The Hand. A taky tam potom byla velká díra v New Yorku, i když, abychom byli fér, tak zatím nevíme, jestli tyto dvě věci spolu nějak souvisí (ale určitě souvisí).

V komiksu Elektra zemřela a poté znovu ožila přesně tak, jak nám to naznačuje seriál, takže je tu velká šance, že Daredevilova bývalá milenka a spojenkyně bude tentokrát na straně zloduchů, které povede Sigourney Weaver.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ZombiePanda

ZombiePanda

Neskutočne sa teším, vedľa Punishera bola najlepším prídavkom v druhej sérií DD. Teraz ešte aby...
před 7 roky
Kafka Tamura

Kafka Tamura

Spíš kdyby sejmuli toho Kelly Family boye. Ten mi je trnem v oku... a jo, aj ta Karen je tam otravná...
před 7 roky
Koldik

Koldik

uz aby to bylo...
před 7 roky
Další články k tématu