12. 3. 2009

Co budou dávat na COOL TV

Už víme, co jiní teprve tuší. Chtěli byste vědět, co se na nás na seriálové dvojce Primy chystá v prvním týdnu vysílání? Jste zvědaví a těšíte se jako my? Čtěte dál.

Co budou dávat na COOL TV

Již první den vysílání, tedy 1. dubna v 18:10, se televize vytasí se seriálem Angel, ve kterém se to upíry jen hemží, o napětí není nouze a ve světě si získal opravdu mnoho fanoušků. Hnedle na to, v 19:00, následuje dnes již kultovní Futurama od tvůrce Simpsonových, Matta Groeninga, který se v tomto čase bude vysílat i v další dny. Po Futuramě nastoupí „vědci“ a obrazovky ovládne Brainiac, neboli Šílená věda. Tento seriál ukazuje vědu z té vtipnější stránky. V prvním dílu této zábavné show například zjistíme, zda je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem, jestli lze tavit sklo v mikrovlnné troubě, či jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem.

Jakmile nás vědci poučí, přijde na řadu další ze seriálových hitů, Chuck, následovaný seriálem Zpátky do studia. Vysílání pak pokračuje seriálem Frasier, který už můžeme znát z obrazovek Primy. Následovat bude dobrodružný film Vikingové a vysílání prvního dne skončí reprízou Futuramy.

Ve čtvrtek se začne vysílat již od dvanácti hodin a tak program vyplní reprízy z předchozího dne, doplněné sitkomem Kancelářská krysa. Večer se pak můžeme těšit na další seriálové hity. Budou nám představeni úžasní vědci a úžasné vynálezy v Heuréce – městě divů, které bude následovat „civilní“ seriál Kancl.

Páteční den má podobné schéma jako čtvrtek. Večer se dočkáme opět dalšího seriálového hitu. Tím by měl být nejslavnější motoristický magazín světa Top Gear. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Můžeme se těšit na závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. K tomu všemu nás seriálem bude provázet nesourodá a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů. Večer pak bude zakončen představením dalšího klasického seriálu. Páteční hlubokou noc si pro sebe uzmul detektiv Raines a jeho Vize zločinu.

Víkendové odpoledne opět vyplňují reprízy z předchozích dní prokládané seriály, které už máme možnost znát z „velké Primy“. Mezi ně například patří Jednotka zvláštního určení, Spiknutí či Bostonská střední. Večer je pak vyplněn vysíláním filmů. V sobotu to jsou Potíže s Arizonou a Lebkouni – Nedotknutelní, v neděli můžeme očekávat X-meny.

Program na pondělí a úterý se dozvíme příští týden a my jako fanoušci seriálů jen doufáme, že se objeví další skvělá díla, která nám Prima již dříve přislíbila. Za všechny jmenujme například vynikající sitkom Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory).

Co říkáte na vysílací schéma vy? Jste s nabídkou nových seriálů a jejich časovým rozvržením spokojeni?

Teď už jen společně můžeme odpočítávat dny do 1. dubna, kdy vše vypukne.

Edit: Takže Teorii velkého třesku budou dávat v úterý večer.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Jen bych dodala, že tam ještě budou dávat Heroes ;) Já osobně Heroes nesnesu s českým dabingem...
před 15 roky
Maxman2000

Maxman2000

Moooc se těším, jsou to skvělé seriály. Primu Cool naštestí chytám, takže budu pravidelně sledovat.
před 15 roky
Firefly

Firefly

Tak Heroes si klidně s dabingem dám. I když budu asi skřípat ušima. Futuramu jsem viděla jen...
před 15 roky
Další články k tématu