21. 1. 2017

Jaká je budoucnost pro TGIT blok Shondy Rhimes?

Jaká je budoucnost pro TGIT blok Shondy Rhimes?

Bude šestá série Scandal (Skandál) tou závěrečnou? Prodlouží ABC How to Get Away with Murder (Vražedná práva)? Přežije nás Grey´s Anatomy (Chirurgové)? Ředitelka stanice ABC Channing Dungey promluvila o budoucnosti tria seriálů od Shondy Rhimes. Ve čtvrtek 26. ledna se vrací TGIT (Thank God It´s Thursday) trojice a hlavní pozornost bude upřena na Kerry Washington a její roli v premiéře šesté a možná poslední řady ve Scandal, která byla odložena kvůli jejímu druhému těhotenství. Seriál byl tak netradičně přesunut na midseason.

Tvůrkyně seriálů prohlásila reportérům na zimní tiskové konferenci TCA následující: „Ať je to možná k neuvěření, byla jsem já tou, kdo doporučil přesun Skandálu ve vysílání. Také jsem prosadila zkrácenou šestnáctidílnou sérii.“ Je to prozatím nejkratší řada nepočítaje tu první. „Nikdy jsem si pro Skandál nepředstavovala, že bychom mohli dojít k osmi či deseti sériím. Již od první epizody jsem měla jasnou představu. Chci odvyprávět příběh tak, aby uspokojil jak mne, herce a především naše fanoušky.“ S odvysíláním šesté série se Skandál přehoupne přes milník sta odvysílaných epizod.

Rhimes spolu Dungey již budoucnost seriálu řešila a dvojice došla ke kompromisu, kdy o ukončení by měl rozhodnout tvůrce, čili veškeré otěže přebere Rhimes. Ta přišla s nápadem, který umí přetransformovat tak, aby byl pro diváka vždycky poutavý. „Pokud bude mít za vhodné zkrácenou sérii, budu její rozhodnutí respektovat,“ řekla Dungey. „Chtěla bych, aby se Skandál za rok vrátil a co bude potom, to je prozatím ve hvězdách. Je to na delší povídání.“

Co se týče lékařského hitu Grey´s Anatomy, tak zde si je hlavní hvězda seriálu Ellen Pompeo jistá. „Seriál se nachází ve velmi dobré formě,“ řekla. Dungey novináře ujistila, že se herečka cítí ve své roli vskutku dobře a celý tvůrčí tým je s výkony celého ansámblu více než spokojený. „Jednou jsem zaslechla, že jestli ER vydržel 15 řad, tak proč ne Grey´s?“ Tématem rozhovoru také byl další plánovaný spin-off dramatu, který by se točil okolo minulosti Owena (Kevin McKidd). K tomuto však zatím nic konkrétního nepadlo.


Jak to vidíte vy? Chcete, aby trio Shondy pokračovalo dál? Jaký z nich máte nejradši? Vadí vám zkrácená šestá série pro Scandal? Myslíte si, že Grey´s překoná ve vysílání ER? A jaký máte názor na budoucnost HtGAwM?

(https://www.hollywoodreporter.com/…son-6-963326)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
kaccci

kaccci

Sleduju jen GA a stále mě to baví. U některých seriálů jsou lepší série a horší série, tady si žádnou horší...
před 7 roky
eliska.musilova

eliska.musilova

Souhlasím, 1.série byla neotřelá, bylo to něco nového, nečekaného. 2.série laťku té první nepřekonala...
před 7 roky
Destinytte

Destinytte

Sleduji jen HTGAWM, trochu mě přestával bavit, ale po zimním finále jsem dost zvědavá, co bude dál!
před 7 roky
Další články k tématu