14. 6. 2012

První pilotové střípky nové sezóny

První pilotové střípky nové sezóny

Sezóna 2012/2013 začíná sice až za pár měsíců, to ale nebrání stanicím v tom, aby se už pomalu poohlížely po nových pilotech. Jako první nové projekty vybraly stanice HBO a NBC.

  • Kabelkovka HBO si objednala The Missionary, špionážní drama pilot z období studené války. Projekt pochází z pera Charlese Randolpha a produkují jej Stephen Levinson, Malcolm Gladwell a Mark Wahlberg. Děj se odehrává v 60. letech a točí se okolo mladého amerického misionáře, který se zaplete s CIA. Jedná se o tom, že by hlavní roli mohl získat Aaron Paul, kterému role v kritiky opěvovaném Breaking Bad vynesla tři nominace na Emmy a jednu výhru této prestižní seriálové ceny.
  • NBC se pak vydává směrem k soap trilleru od Jerryho Bruckheimera. Projekt vznikl na motivy knihy The Secret Lives of Husbands and Wives autorky Josie Brown. Secret Lives je popisováno jako rovnoměrný triller a dramatická soap opera o vraždě a tajemstvích, která jsou posléze odkrývána. Bruckheimer měl pilot ve hře i letos. Jeho TrooperMirou Sorvino v hlavní roli ovšem CBS pro seriál nevybrala.

Tak co, zaujal vás alespoň jeden z těchto projektů? Myslíte, že vůbec mají šanci na objednávku pro seriál? Jste rádi za to, že Aaron Paul možná nezmizí z vašich obrazovek na dlouho? Jako vždy se vyjádřete v komentářích.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
reallyreallychildish

reallyreallychildish

Teda to The Secret Lives mi podle popisu příde trochu jako Zoufalý manželky.. :)
před 11 roky
Další články k tématu