3. 2. 2017

V UnREAL nastane boj o srdce ženy

V UnREAL nastane boj o srdce ženy

Již před půl rokem bylo oznámeno prodloužení úspěšného dramatu UnREAL, které v únoru započne produkci své třetí série. Od té doby zprávy utichly a až nyní se konečně objevila první velká novinka. Tou je obsazení hlavní role v reality show Everlasting, kde se děj seriálu odehrává.

Minulou sérii se producentky Rachel (Shiri Appleby) a Quinn (Constance Zimmer) rozhodly, že po tolika sériích zamíchají kartami a jako mládence vybraly poprvé v historii Everlasting Afroameričana, kterým se stal fotbalista Darius Beck (B.J. Britt). Aby si zajistily vysokou sledovanost i letos, rozhodly se k dalšímu překvapivému kroku, kterým opět mění předešlé zvyky. V nadcházející sérii se role otočí a místo jednoho muže a zástupu uchazeček se představí jedna žena a zástup uchazečů.

Bojovat se bude o srdce Sereny, do jejíž role byla obsazena herečka Caitlin FitzGerald, která se proslavila v seriálu Masters of Sex. Mezi hlavními soutěžícími se objeví pohledný hasič Owen, sebevědomý investor Jasper, profesionální surfař August a profesionální baleťák Alexi. Kdo z nich nakonec zvítězí a uspěje u Sereny? To se diváci dozví letos v létě, kdy je naplánována premiéra třetí série.


Sledujete seriál UnREAL? Co říkáte na tuto změnu? Těšíte se na novou sérii, nebo vás nadšení přešlo?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
peta2q

peta2q

herečku som mala rada už v Masters of Sex, takže super super, tešííím :)
před 7 roky
Caroline115

Caroline115

To jsem si myslela, že udělají...jsem na to docela zvědavá....
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Neříkali někdy na konci první nebo začátku druhé řady, že to už tam měli?
před 6 roky
Další články k tématu