14. 2. 2017

American Crime Story zná téma čtvrté řady

American Crime Story zná téma čtvrté řady

Již nějaký ten pátek se ví, že American Crime Story je prodloužen pro druhou a třetí řadu. Dnes tvůrce Ryan Murphy potvrdil, jaké téma potenciálně zpracuje ve čtvrté řadě, pokud se ji stanice FX rozhodne objednat.

Po O.J. Simpsonovi, Katrině a vraždě Versaceho pravděpodobně přijde na řadu politický skandál bývalého amerického prezidenta Billa Clintona a Monicy Lewinsky. Murphy zároveň potvrdil, že jedné z rolí se zhostí jeho dvorní dáma Sarah Paulson.

Tvůrce neprozradil, jaké role se Paulson zhostí, ale řekl, že nepůjde o Hillary Clinton. Podle jeho slov natáčení začne na konci letošního roku.

Zpráva není překvapivá. Produkční studio Fox 21 minulý měsíc zakoupilo práva ke knize A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal That Nearly Brought Down A President pojednávající o podrobnostech sexuálního skandálu Lewinsky a Clintona. V roce 1998 otřásl Amerikou skandál o tom, že tehdy devětačtyřicetiletý prezident Bill Clinton měl o dva roky dříve milostný poměr s dvaadvacetiletou Lewinsky, která zde pracovala jako stážistka po ukončení studií.


Sledovali jste první sérii? Těšíte se na úplně rozdílné téma druhé série? A co říkáte na potenciální čtvrtou řadu, chtěli byste ji vidět? Koho by Paulson měla hrát?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Caroline115

Caroline115

To jsou skvělé nápady, škoda, že nepracuješ pro Murphyho :-D
před 7 roky
Seraphine313

Seraphine313

Kéžby :D
před 7 roky
Koldik

Koldik

uuuu spicy
před 7 roky
Další články k tématu