15. 2. 2017

Top Gear hlásí datum svého dalšího návratu

Top Gear hlásí datum svého dalšího návratu

První série motoristického pořadu Top Gear po odchodu tria Clarkson, Hammond & May, jejíž první díl měl premiéru 29. května 2016, nesklidila u diváků moc velké úspěchy. Sledovanost klesala do rekordních nížin a diváci měli několik problémů i s novou moderátorskou šesticí Chris Evans, Matt LeBlanc, Rory Reid, Chris Harris, Eddie Jordan a Sabine Schmitz. Negativní kritika se na pořad valila snad ze všech stran a po konci pro pořad již třiadvacáté řady (pro šestici první) Chris Evans nevydržel tlak a oznámil, že ač má pořad rád, cítí, že bude lepší z něj odejít.

Pořad tak stál před další nedobrovolnou proměnou, ve které se tvůrci rozhodli vrátit blíže k původnímu konceptu a moderátorské otěže předali trojici, která byla u diváků nejoblíbenější – Mattu LeBlancovi, Rorymu Reidovi a Chrisu Harrisovi; zbylí moderátoři z původní šestice, Eddie Jordan a Sabine Schmitz, by si v pořadu měli občas zahostovat.

A zatímco již na začátku února stihla BBC na návrat pořadu lákat v prodlouženém traileru, který mimo krátkých ukázek toho, co diváci mohou v nové sérii očekávat, ukázala moderátory a jejich katastrofální zpovídání se u pojišťovacího agenta BBC, datum, kdy se pořad se svou již čtyřiadvacátou sérií vrátí, dosud známo nebylo. To se ovšem nyní změnilo a ukazuje se, že nová série potěší diváky již velmi brzy – fanoušci pořadu by si měli britskou televizní stanici BBC Two zapnout již 5. března 2017 v 20:00 GMT. Američtí diváci by se měli dočkat o týden později, 13. března.

A na co se mohou diváci v nových epizodách pořadu těšit? Tvůrci mimo jiné lákají na driftování s Ferrari FXX K, které se pyšní výkonem 1 036 koňských sil, závod napříč kazašskou divočinou či na nový Aston Martin DB11 s motorem V12 a dvojitým turbem. Ovšem jelikož toho video občas prozradí více než tisíc slov, přikládáme již zmiňovaný trailer.


Těšíte se na nové epizody Top Gearu? Jak se vám zamlouvá nová moderátorská trojice?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Jako malá přešla od Krtečka a Jen počkej, zajíci! rovnou ke kriminálkám a Červenému trpaslíkovi. Zanechalo to jisté následky.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
teraxa

teraxa

Vyslovene mi to nevadilo, kdyby nebylo na co koukat, tak je to taky moznost.
před 7 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Nový trailer. Nevypadá to ale vůbec zle. [youtube]NyAKoKi-8k0[/youtube]
před 7 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Další info: Řada bude mít 7 epizod. A ještě další info: Matt chce prý do několika málo let skončit, někdy...
před 7 roky
Další články k tématu