20. 3. 2017

Seriálové osudy: The Big Bang Theory

Seriálové osudy: The Big Bang Theory

Čekání je konečně u konce. Po měsících zdlouhavého vyjednávání herci z hitu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) uzavřeli nové smlouvy, takže prodloužení seriálu již nic nebrání. Big Bang tu s námi bude minimálně další dva roky, dočká se jedenácté i dvanácté série!

Dvouleté smlouvy uzavřela celá hlavní pětice, tedy Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg a Kunal Nayyar. Oproti poslednímu vyjednávání tohle proběhlo o poznání jednodušeji. Před třemi lety se prodloužení táhlo až do léta, začátek natáčení dokonce musel být kvůli tomu o týden posunut.

Nyní, po uzavření hlavních smluv, přejde vyjednávání k Melisse Rauch a Mayim Bialik, které se k osazenstvu přidaly ve třetí řadě. Obě dosud dostávají 175 tisíc za epizodu. Podle dostupných informací se hlavní herci rozhodli každý vzdát 100 tisíc dolarů za epizodu ve prospěch těchto dvou žen, které se tak dočkají nárůstu na zhruba 500 tisíc dolarů za epizodu, zatímco hlavní čtyřka bude mít 900 tisíc dolarů.

Cena, kterou CBS bude muset za natočení jediné epizody vynaložit, se nyní bude blížit neuvěřitelným deseti milionům dolarů, ovšem i tato investice se nyní již vyplácí. I v desáté řadě jde stále o nejsledovanější skriptový seriál v televizi, v týdenních číslech má více než 20 milionů diváků.


Jste rádi za pokračování Big Bangu? Považujete ho i po deseti letech za stejně kvalitní jako na začátku? Budete koukat dál?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
marvio

marvio

I když seriál šel v posledních letech s kvalitou dolů, tak pořád je to v tomto žánru to...
před 7 roky
007.dany

007.dany

I když už je kvalita úplně někde jinde,tak se stejně rád podívám.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Ta kvalita isla dole, ale aj tak je to moj oblubeny komedialny serial...
před 6 roky
Další články k tématu