16. 2. 2017

American Horror Story: Známe téma 7. série

American Horror Story: Známe téma 7. série

Letos nás Ryan Murphy nebude napínat až do premiéry. Tvůrce slavné hororové antologie American Horror Story prozradil, jaké téma nás v dalších epizodách čeká. Již dříve bylo potvrzeno, že se bude sedmá řada odehrávat v přítomnosti. Nyní ale přesně víme, o co půjde.

Připraveni? Takže příběh nás zavede jen několik měsíců zpět, do podzimu 2016. Zaměří se na událost, kterou žila celá Amerika – americké prezidentské volby. „Prozatím nemám název, ale sezónu začneme natáčet v červnu a bude pojednávat o volbách, kterými jsme si nedávno prošli. Myslím, že to bude hodně lidí zajímat,“ prozradil Murphy v rozhovoru.

Na otázku, zda v této sérii bude nějaká postava připomínající Donalda Trumpa, Murphy odpověděl „Možná.“

Bylo potvrzeno, že v sedmé řadě se vrátí Sarah Paulson a Evan Peters, i když zatím nevíme, v jakých rolích to bude. Že by se Paulson proměnila v postavu symbolizující Hillary?


Těšíte se na novou řadu AHS? Jste zvědaví, jak bude politické téma hororově pojato? Kdo by měl ztvárnit případnou postavu podobnou současnému prezidentovi Trumpovi?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Esgalnor

Esgalnor

Podle mě z toho spíš bude ulítlost, ve který se vlastně Hillary a/nebo Donald upsali peklu, něco...
před 7 roky
Squerago

Squerago

Stejnak to bude nakonec uplne jinak nez si kazdy predstavuje.
před 7 roky
Olisha

Olisha

Já bych to viděla na mimozemšťany! Existuje teorie, podle které všechny vysoké pozice na světě zastává...
před 7 roky
Další články k tématu