21. 6. 2012

Sci-fi novinky (2)

Sci-fi novinky (2)

Pozor, článek obsahuje spoilery, takže pokud si nechcete zkazit překvapení, raději dále nečtěte!

Možná, že si někdo z vás vzpomene na francouzskou dobrodružnou sci-fi Barbarella, kterou v roce 1968 natočil režisér Roger Vadim. Remake, který měl být pro stříbrné plátno natáčen někdy v roce 2007 se ovšem nekonal. Plány na jeho realizaci byly pohřbeny velice hluboko. Nyní se ale objevily nové zprávy, že by Barbarella mohla být zfilmována jako seriál. Možná, že se tedy s touto polonahou sex-bombou z budoucnosti nakonec ještě setkáme.

Pátá a poslední série oblíbeného seriálu Fringe má být velice odlišná od předchozích čtyř. John Noble, který v seriálu ztvárnil oblíbenou postavu Dr. Waltera Bishopa, prozradil, že hlavní postavy seriálu by se měly v páté sérii přesunout do budoucnosti. Konkrétně do roku 2036, kde je svět ovládán Pozorovateli (Observers). Na čas, který v ději přeskočí, by však mělo odkazovat mnoho retrospektivních záběrů či referencí.

Tvůrcům seriálu Fringe se podařilo velice zajímavě přiblížit život v alternativním světě. Myslíte, že svět budoucnosti bude z jejich pohledu ještě zajímavější? Bude mít pátá série důstojné zakončení pro tento úspěšný seriál?

Kdo nesdílí není Čech! 
zipacna

zipacna

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Sairina

Sairina

Už se těším na Fringe v budoucnosti a hlavně na vyřešení všech těch záhad. Jinak si myslím, že...
před 11 roky
reallyreallychildish

reallyreallychildish

Shrňme to - už aby bylo 30.září! :D
před 11 roky
VanThomass

VanThomass

Přesně tak, tam se snad všechno dozvíme ;-)
před 11 roky
Další články k tématu