2. 3. 2017

Novinka na webu: Seriáloví a filmoví příznivci, spojme se!

Novinka na webu: Seriáloví a filmoví příznivci, spojme se!

Už je to pár týdnů, co jsme tu měli novinku, určitě se vám po vylepšeních stýská :-) Je proto čas to napravit! Dnes nabízíme užitečnou věcičku pro všechny, kteří se rozhodli kromě SerialZone zavítat i na KFILMU.net.

Všichni milovníci seriálů a filmů mají v našich dvou webech jistě dostatek zábavy na celodenní prokrastinaci. Na SZ máme hry, watchlist, kalendář, články a skvělou základnu fanoušků, kteří se společně rádi baví v diskuzích. Na KFILMU jsou seznamy, plakáty, trailery a především Timeline, která vám slouží jako taková osobní filmová facebooková zeď (nebojte, s Facebookem to nemá nic společného, jde jen o přirovnání).

Nyní máte možnost propojit oba své světy. Máte své přátele na SerialZone? A našli jste nové kamarády na KFILMU? Spojte je dohromady a mrkněte se, kteří z nich mají profil také na druhém webu. Naše nová fíčura vám umožní mít přehled ve svých přátelích, pohodlně si můžete kohokoliv s profily na SZ i KFILMU přidat do sledování na obou webech a nechat se inspirovat jejich hodnocením, názory a mít jejich profil dostupný k okukování jediným kliknutím.

Co pro to musíte udělat? Po přihlášení na SZ nebo KFILMU najdete v Nastavení kolonku SerialZone.cz profil (na KFILMU) / Propojení s kfilmu.net (na SerialZone). Tam najdete unikátní kód, který zkopírujete do kolonky na druhém webu, uložíte a máte hotovo. Ihned se vám zobrazí seznam lidí, které máte v přátelích na jednom webu a kteří jsou zároveň propojeni i na druhých stránkách. V seznamu také najdete informaci o tom, jestli své přátelé sledujete na KFILMU a jestli je máte přidané do přátel na SerialZone. Pokud ne, tak to rychle napravte. Protože nikdy nevíte, kdy vám kamarádi doporučí film či seriál, který se stane vaší novou závislostí! :)

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Innabex

Innabex

To zní úžasně! <3 Jde i nějak propojit osobní účty serialzone.cz s kfilmu.net?
před 7 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Tak já už se propojila, takže co říct jiného než nádhera <3. A odkaz na profilu je moc pěkný bonus navíc.
před 7 roky
Další články k tématu