4. 3. 2017

11 111 seriálů na SerialZone: Kdo získal jackpot?

11 111 seriálů na SerialZone: Kdo získal jackpot?

V létě, konkrétně 18. července, jsme pro vás připravili tipovací hru. A nyní je to tady! Dosáhli jsme nádherného čísla. Na našem webu najdete profily k 11 111 seri­álům, a to včetně obsahu! To je parádní číslo, co myslíte?

Nyní ale k samotné hře. Účastnilo se vás opravdu hodně. Tak hodně, že jste společnými silami naplnili jackpot až do výše neskutečných 50 600 kreditů! A celá tato tučná sumička poputuje jedinému výherci, který se na den přesně trefil právě na dnešek. A šťastným vítězem celé hry se stává…

hiro666

Moc gratulujeme, určitě si vybereš nějakou pěknou odměnu z našeho aktualizovaného giftshopu :-)

Soutěž jsme spustili chvíli před dosažením 10 tisíc seriálů. Celkem nám tedy zhruba 1 200 seriálů trvalo 230 dnů. To je docela slušný výkon, no ne? Velký dík patří desítkám redaktorů, kteří se o celkové číslo zasloužili.

Nyní pojďme směle vyhlížet další milníky, ať už 15 000 nebo 20 000 seriálů. S takovou rychlostí se tam dostaneme téměř jako mrknutím oka. No a zbytek už je jen na vás, uživatelích. Přidávejte do watchlistu, sledujte, hodnoťte, pište názory, hlášky, narážky, přidávejte trailery, prostě zaplňujte profily seriálů informacemi, z kterých si budou krátit dlouhou chvíli ostatní fanoušci.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Psicho1963

Psicho1963

16.2.2017, taky sem nebyl moc daleko, kdo si nepamatuje, najde zde: odkaz
před 7 roky
Cominick

Cominick

Dala jsem 10.3 :-D tak to bylo těsné. Gratulace vítězi! Čest poraženým a SerialZone jen tak dál!! :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

Tak to som bol pekne mimo asi o pol roka... no nic tesim sa na dalsiu sutaz...
před 7 roky
Další články k tématu