10. 3. 2017

Piloty v sezóně 2017/2018 (Fox)

Vítejte zpátky u našeho každoročního přehledu potenciálních seriálových novinek, mezi kterými si stanice vybírají své nové budoucí hity. Pokračujeme stanicí FOX.

Piloty v sezóně 2017/2018 (Fox)

Opět je tu ta část roku, kdy se společně podíváme na piloty jednotlivých stanic. Skoro se ani nechce věřit, jak ta sezóna utíká. Ani neříkám, že mi připadá, jako by trvala týden, ale spíš mám v živé paměti ještě loňský květen a červen, kdy všichni naříkali, že čekání přes léto na start nové sezóny bude k nevydržení. A hle, už je zase skoro u konce!

Stanice v posledních měsících objednávaly piloty jako na běžícím páse a v posledních týdnech ještě rychlejším tempem obsazují do hlavních rolí hollywoodské filmové i seriálové hvězdy i neznámé tvářičky, které s trochou štěstí brzy poznáme a zamilujeme si je. Pojďte se spolu s námi podívat na přehled toho, co si pro nás letos připravila stanice FOX. Stanice letos objednává seriály souměrně. Zatím má totiž objednáno 6 komedií a 6 dramat.

KOMEDIE

Amy's Brother

bratr a sestra po letech spolu

Když se úspěšný muž a jeho odcizená sestra a její dvě děti opět shledají, tak nejen, že se ocitnou opět ve svých životech, ale také pod jednou střechou.

Ghosted

Akta X 2

Sleduje cynického skeptika a génia, který věří v nadpřirozeno. Oba jsou přijati do vyšetřovacího úřadu, aby vysvětlili nevysvětlitelné v Los Angeles. Jenže postupně odkrývají ještě větší záhadu, která by mohla zničit celou lidskou rasu.

Lax → Vegas

gambleři v letadle

Odehrává se na nočních leteckých linkách mezi Los Angeles a Las Vegas. V pátek letí všichni vyhrát a v neděli večer se vrací se smíšenými pocity.

Linda from HR

Linda tropí hlouposti

Jedno špatné rozhodnutí a Lindin monotónní nenaplněný život se ze změní na vzrušující a nebezpečné dobrodružství, ve kterém musí balancovat na hraně profesního a osobního života a jednoho velkého tajemství, které může všechno zničit.

Thin Ice

Big Bang na Antarktidě?

Žena se ocitne na Antarktidě obklopená skupinkou geniálních, ale ztracených existencí.

Type-A

korporátní vyhazovači

Skupina konzultantů určená na ty nejšpinavější práce ve firmách. Propouštění, restrukturalizace, zeštíhlování a další, to je jejich. A i když jsou všem nepřáteli, tak sami sobě jsou oddanou rodinou.

DRAMA

The Beast

doktor s 66% úspěšností

Seriál bude sledovat vždy tři náročné lékařské případy, kdy na konci každé epizody dva pacienti budou žít a jeden zemře. To vše pohledem doktora, který má strach ze smrti a který se nikdy nezastaví před ničím, aby mohl zachraňovat životy.

Behind Enemy Lines

vojáci chtějí domů

Vojenská soapka o skupině vojáků, kteří uvízli za nepřátelskou linií. Budeme sledovat nejen je, ale i jejich nadřízené a agenty, kteří se je snaží dostat domů.

The Passage

upíři

Na základě knihy Justina Cronina sledujeme něco, co vypadá jako vládní konspirační thriller, ale následně se zvrhne do upírského post-apo, ve kterém mladá dívka Amy musí zachránit lidskou rasu.

The Resident

zaučování doktora

Idealistický mladý doktor pod vedením tvrdého, ale brilantního rezidenta poznává zákoutí moderní medicíny.

Nepojmenované Marvel drama

nesourodá dvojice pochůzkářů

Dva obyčejní rodiče zjistí, že jejich děti mají mutantské super-schopnosti. Jsou nuceni dát se na útěk před nepřátelskými vládami, vybudovat podzemí síť mutantů a bojovat o přežití.

Nepojmenované drama z univerzitního kampusu

vliv sportu na univerzitách

Mladý školní poradce musí čelit skandálu na univerzitě, kdy jsou hvězdní členové fotbalového družstva obviňováni ze sexuálních útoků. Jenže trenéři vládnou silným vlivem, a tak je správa univerzity v obležení.

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
gladiator992

gladiator992

Drámy vyzerajú dobre :D
před 7 roky
Michalenka

Michalenka

Ghosted jako komedie mi přijde jako blbost :DD Jinak dám přednost asi Thin Ice, jelikož mám Bridgit a Iana...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Tak jedine ti X-meni...
před 7 roky
Další články k tématu