1. 7. 2012

Seriálové střípky: Revolution, Charlie Sheen a Comic Con

Seriálové střípky: Revolution, Charlie Sheen a Comic Con

Elizabeth Mitchell se opět pracovně spojí s tvůrcem Lost J.J. Abramsem v novém postapokalyptickém seriálu stanice NBC Revolution.

Herečka ztvární roli Rachel Matheson, matky Charlieho a Dannyho Mathesonových. V seriálu se bude objevovat ve flashbacích. V pilotu tuto roli hrála Andrea Roth (Rescue Me).

Mitchell můžou fanoušci znát také z rebootu V nebo z televizního filmu Gia.

Revolution začíná v pondělí 17. září.

Další střípky:

  • Pár dní zpátky se v bulváru objevila zpráva, že Charlie Sheen hodlá skončit se svou hereckou kariérou. Chce ji pověsit na hřebíček hned poté, co skončí jeho nejnovější projekt Anger Management. Do jaké míry je to pravda se však dá pouze spekulovat.
  • Spisovatelka Kim Harrison, která má smlouvu na třináct knih v sérii Díra o Rachel Morganové, uzavřela smlouvu se stanicí CW. CWčko koupilo práva právě na tuto knižní sérii a scénárista Jordan Hawley (Smallville) dokonce už začal pracovat na pilotu. Zda opravdu spatří světlo světa, ukáže až čas.
  • Comic Con 2012 se blíží mílovými kroky. O všech novinkách a spoilerech vás samozřejmě budeme informovat. Zde je přehled seriálových panelů, právě od těchto seriálů se na novinky můžete těšit (seřazeno podle času konání): Psych, Teen Wolf, Beauty and the Beast, Wilfred, Elementary, Archer, Dexter, Nikita, Community, Cult, TBBT, 666 Park Avenue, The Walking Dead, Bones, Game of Thrones, Arrow, Bob's Burgers, Falling Skies, Spartacus, Breaking Bad, Defiance, Once Upon a Time, The Vampire Diaries, The Following, Shameless, Glee, Lost Girl, American Dad, Family Guy, Futurama, Grimm, Person of Interest, Revolution, The Simpsons, True Blood, Merlin, Supernatural, Sons of Anarchy, The Cleveland Show a Fringe. Uf!

Potěšilz vás dnešní zprávz? Dáváte Revolution šanci? Věříte, že se seriál uchytí, a dáváte mu hlas v naší tipovačce Kdo přežije? Myslíte si, že zpráva o Sheenovi je jen kachna? Co říkáte na další CW seriál natočený podle knižní předlohy? A na jaké novinky z Comic Conu se těšíte nejvíc? Povídejte v diskuzi.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
misulka78

misulka78

Revolution určitě šanci dám. A Charlie Sheen? Kdo ví. Možná na tom něco pravdy bude. Ale podle mě mu to...
před 11 roky
haroska

haroska

Booože já bych tak, ale TAK chtěla na Comic Con:(
před 11 roky
powercrusher

powercrusher

tady je zpráva z webu firspostdotcom, doufám, že nevadí pokud jí zkopíruji. The Wall Street actor said...
před 11 roky
Další články k tématu