16. 3. 2017

Ray Donovan: Pátá série nalákala trio herců a oscarovou divu

Ray Donovan: Pátá série nalákala trio herců a oscarovou divu

Nová řada dramatu Ray Donovan, kde má vše na povel hlavní postava s tváří herce Lieva Schreibera, bude bohatší hned o čtyři nová herecká jména. Adina Porter, Brian White a Lili Simmons se nám představí v nových rolích v seriálu od stanice Showtime.

Porter získala roli Vicky Delgatti, která má úplně stejnou povahu jako Ray. Má totiž stejnou potřebu napravovat věci do pořádku. Bude k vidění nejméně ve čtyřech dílech. White bude Jayem. Živí se jako rapper, herec a producent a je to jedna z nejvlivnějších osobností světa. Onu hvězdu taktéž uvidíme alespoň ve čtyřech epizodách. Do třetice Simmons nám představí Natalie Jamesovou, s níž se uvidíme ze všech nejdéle. Je přitažlivá, krásná a všehoschopná herečka, která se ve filmovém průmyslu jen tak neztratí. Účinkuje totiž v jedné známé filmové sérii.

Showrunner projektu David Hollander, který nahradil Ann Biderman, v nedávném rozhovoru prozradil, že je možná načase začít vymýšlet konec Donovanovy poutě. „Pátá série by mohla vytvořit budoucnost pro další tři řady, kterými bychom příběh zakončili,“ řekl Hollander.

Nejžhavější zprávou bude obsazení oscarové legendy Susan Sarandon. Ta získala v seriálu významnou vedlejší roli. Nové díly připutují již toto léto, a tak čekání není již tak nervy drásající. Příběh nám představí Samanthu Winslowovou, mocnou, přemýšlející ředitelku filmového studia.

Sarandon se nedávno představila v televizní roli v dramatu FX, Feud, kde tvoří společnost dalším hereckým legendám jako Jessica Lange, Alfred Molina, Stanley Tucci nebo Kathy Bates. Sama Sarandon získala cenu Akademie za roli ve filmu Mrtvý muž přichází, dále obdržela osm nominací na Zlatý glóbus, pět nominací na SAG Awards a čtyři nominace na televizní cenu Emmy.


Těšíte se na pokračování Raye Donovana? Kolik řad byste seriálu ještě přáli? Koho ze čtyř nových oznámených máte nejraději? Tušíte, kdy se konkrétně vrátí seriál s novými díly?

Magnetky na kliknutí. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
ragelly

ragelly

Na jednu stranu seriál je parádní a každá řada je odlišná a skvělá. Na druhou stranu další tři série? Už aby...
před 7 roky
Destinytte

Destinytte

Já bych tomu další série už nedala...
před 7 roky
Loki68

Loki68

A kdy to uvidíme my Češi...?
před 6 roky
Další články k tématu