22. 3. 2017

David Boreanaz se stěhuje na CBS

David Boreanaz se stěhuje na CBS

Herec David Boreanaz se po více než dekádě letos rozloučí jako Booth v Bones. To ale neznamená, že fanoušci budou mít útrum. Stanice CBS totiž neváhala a ukradla ho Foxu, obsadila ho do hlavní role v nepojmenovaném pilotu o námořních SEALech. Přijde vám tato zpráva povědomá? To proto, že jsme ji před několika dny psali.

Boreanaz získal roli, do níž byl minulý týden obsazen James Caviezel. Podle dostupných informací Caviezel od role upouští kvůli tvůrčím neshodám.

Nepojmenovaný projekt se odehrává v prostředí námořních SEALů. Herec ztvární Jasona, uznávaného vůdce týmu elitních SEALů, který má již za sebou více než tucet misí.

V dalších rolích se zde objeví Max Thieriot (Bates Motel), A.J. Buckley (CSI: NY), Neil Brown Jr. (Suits) a Jessica Paré (Mad Men). Pilot napsal Benjamin Cavell (Justified), který zároveň bude zastávat pozici výkonného producenta, pokud se stanice rozhodne objednat pilotu celý seriál.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Vachisek

Vachisek

Když jim utíkaj herci bude ten seriál asi pěknej blábol.
před 7 roky
Katka Mrkvicová

Katka Mrkvicová

Tak to jsem zvědavá. Caviezela moc nemusím,tudíž tohle je pro mě zlepšení. Ovšem o kvalitě seriálu nám...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Trailer bol celkom fajn, uvidime ako to dopadne na ostro...
před 6 roky
Další články k tématu