4. 4. 2017

Velká castingová nálož pro marvelovské Runaways

Velká castingová nálož pro marvelovské Runaways

Některým seriálům chvíli trvá, než se dostanou od plánování ke skutečné akci. Je to už víc jak půl roku, kdy jsme vám přinesli krátkou zprávu o marvelovském projektu Runaways. Streamovací služba Hulu si nakonec objednala pilot a tak vám dnes místo spekulací a dohadů můžeme ukázat skutečné tváře herců, kteří se v chystané novince objeví. A že jich nebude málo.

Na úvod si ještě připomeneme, o čem že to vlastně má být. Celý děj by se dal shrnout do dvou vět: „Každý teenager si myslí, že jeho rodiče jsou zlí. Co když ale opravdu jsou?“ Půjde o skupinku teenagerů, kteří zjistí, že jejich rodiče jsou součástí zločinecké organizace zvané The Pride.

Výkonní producenti Josh Schwartz (Chuck, O.C.) a Stephanie Savage (Gossip Girl) se vyjádřili ke castingům takto: „Jsme velmi nadšení, že se se nám podařilo sestavit naši The Pride, i když pro dobro lidstva bychom měli být velmi znepokojeni.“

Konzultantem bude spolu-autor komiksu a scénárista Brian K. Vaughan (Under the Dome). „Tento seriál má tolik skvělých herců, že by to vydalo na seriály dva. Ale já na tom miluju to, že tenhle projekt má v sobě několik generací skvělých talentů v jednom příběhu.“

Teď už ale k samotnému obsazení. Představíme Vám pět rodičovských párů a jejich potomků. Tedy hlavní záporáky s drobotinou (pravda, už trochu odrostlou).

Roli Chase Steina si zahraje Gregg Sulkin (Faking it) a jeho rodiče (Victor a Janet) ztvární James Marsters (Buffy, přemožitelka upírů) a Ever Carradine (Commander in Chief, Major Crimes). Victor je inženýr a génius, který vkládá do svého syna velké naděje a pokud se tato očekávání nenaplní, odplata může být nelítostná. Janet je typická starostlivá matka, která ví vše nejlépe a má ráda přehled o všech aspektech života svého syna. Také je vysoce inteligentní a chce od života něco víc.

Další dvojici (Leslie a Frank Deanovi) vytvoří Kip Pardue (Ray Donovan) a Annie Wersching (The Vampire Diaries). Jejich dcerou (Carolina) bude Virginia Gardner (epizodní role). Matka Leslie má nakročeno k tomu stát se skvělým vůdcem, protože svým charismatem přitahuje věrné spojence a následovníky. Otec Frank je bývala dětská hvězda, která se objevila v pár filmech, ale nyní se potýká s nejistotou a nedostatkem sebevědomí.

Dale a Stacey Yorkeovi jsou rodiči dívky Gert (Ariela Barer – epizodní role). Otce hraje Kevin Weisman (Alias, Hello Ladies) a matku Brigid Brannagh (Army Wives). Dale je bioinženýr, který hluboce miluje svou rodinu, jen občas neví, jak má mluvit se svou dcerou. Stacey také pracuje v bioinženýrství a k výchově dcery přistupuje poněkud progresivněji.

Ryan Sands (The Kill Point) a Angel Parker (American Crime Story) se ujmou role Geoffreyho a Catherine Wilderových. Jejich syn se jmenuje Alex (Rhenzy Feliz – zatím pouze jedna menší role v Casual). Geoffrey je hřmotný vazoun, který dokáže bez námahy otočit z přístupného otce na zastrašujícího stratéga. Catherine je úspěšná právnička, která svá slova i činy pečlivě plánuje a propočítává.

Posledním potomkem je Nico v podání Lyrici Okano (The Affair). Její rodiče jsou Tina a Robert Minoru v podání Brittany Ishibashi (Political Animals) a James Yaegashi (malé epizodní role). Robert je jemný a submisivní. Tina je přísná matka perfekcionalistka, ale také brilantní inovátor a nemilosrdná výkonná ředitelka společnosti.


Zaujali Vás tyto tváře? Co říkáte na manželské páry? Znáte mladé herce v rolích teenagerů?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
hacker3985

hacker3985

to vypadá zajmavě
před 7 roky
milosh

milosh

Dějový potenciál tu je, herci taky fajn, tak snad to klapne. Těším se.
před 7 roky
Koldik

Koldik

mne je jedno kto v tom hra, len nech to bude dobre...
před 6 roky
Další články k tématu