10. 7. 2012

Smrt má další zářez aneb protentokrát hlavně černé střípky

Smrt má další zářez aneb protentokrát hlavně černé střípky

7. července ve věku 47 let zemřel francouzský herec Mouss Diouf. Mnoha lidem toto jméno asi moc neřekne, ale jeho životní role ano. Představitel N'Gumy ze seriálu Julie Lescautová podlehl komplikacím způsobeným mozkovou příhodou, kterou prodělal dvakrát v roce 2009. Po ní byl umístěn do rehabilitačního zařízení, kde se jeho stav nelepšil, až nakonec upadl několik dní před smrtí do kómatu. Diouf se mimo jiné mihl i v seriálech Acapulco H.E.A.T., Navarro, Berlin Lady a H.

A aby toho nebylo dost, ve věku 81 let zemřel i Lionel Batiste, frontman neworleanského Treme Brass Band z hudebního seriálu Treme.

Další střípky:

Benedict Cumberbatch se objeví ve 24. řadě Simpsonových! Měl by si zahrát dvojroli – britského ministerského předsedu a jednu velice úskočnou postavu. Epizoda se ale určitě nedostane ven dřív, než v roce 2013, tak se tedy můžeme zatím aspoň těšit.

Gossip Girl bude mít pro šestou sérii novou akvizici. Usměvavý veterán ze 7th Heaven Barry Watson bude ve sledováčku Sereny (Blake Lively). Watson by měl hrát mladého podnikatele Stevena Spence.

V prvním díle páté série 90210 se objeví jako hostující hvězda Carlyn Rae Jepsen. Autorka hitu „Call Me Maybe“ (který v díle i zazpívá) bude hlavní hvězdou Adrianniny lasvegaské premiéry, která ale bude přerušena, když se Adrianna dozví o Dixonově autonehodě.

Sam Winchester dostane novou spřízněnou duši. Herečka Liane Balaban byla ve fantasy seriálu Supernatural obsazena do role Amelie, „tragicky pokřivené“ duše, která se brzy ukáže být odvážnou, chytrou, milou, ale i sarkastickou ženou. Herečku jsme mohli dříve vidět v epizodních rolích v Alphas, Covert Affairs nebo NCIS: LA.

Protože tvůrci reality show American Idol chtějí svůj pořad osvěžit, přemýšlí o tom, že by do portcovských křesel přidali pár nových hvězdných jmen. Ve dvanácté řadě by se tedy teoreticky mohli objevit třeba Adam Lambert, Miley Cyrus, Katy Perry, Nicki Minaj, Fergie nebo will.i.am. Na druhou stranu je možné, že Jennifer Lopez se již v lednu nevrátí, a dokonce ani Randy Jackson a Steven Tyler zatím nepodepsali nové smlouvy. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Rozesmutnily vás ztráty v seriálovém světě? Co říkáte na nové postavy v CW seriálech? Jak by podle vás měla vypadat porota Idolu? Svěřte se v komentářích.

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Maarti

Maarti

To jsem ani nevěděla a tak mladej byl, škoda N'Gumy :( RIP
před 11 roky
Frki

Frki

:D:D:D Ne asi, taková megahvězda tam a ty to nechceš překládat :P jinak Serena už by se měla uklidnit a...
před 11 roky
vikkyy

vikkyy

[citace=Frki]:D:D:D Ne asi, taková megahvězda tam a ty to nechceš překládat :P citace] :D
před 11 roky
Další články k tématu