1. 4. 2017

Novinka na SerialZone: Seriálové seznamy

Novinka na SerialZone: Seriálové seznamy

Dnes je prvního dubna, aprílový den. My pro vás ale máme úplně jinou a o několik tříd lepší zábavu, než se někoho snažit napálit. Představujeme vám Seriálové seznamy na SerialZone!

Funkci jste si již mohli osahat a vyzkoušet u KFILMU.net. Nyní se můžete maximálně vyřádit i se seriály. Máme tady přes 11 tisíc seriálů, takže možností na seznamy je neomezeně. V podstatě záleží jen na vás, jak velkou představivost máte, kolik různých jedinečných seznamů si vytvoříte. Můžete si dát dohromady seznam svých nejzamilovanějších, seznam těch, které vás zklamaly, těch, které jste viděli více než 5×, ke kterým se pravidelně vracíte, které jste sledovali s dabingem a které v originálním znění, no prostě máte obrázek, můžete si vymyslet úplně cokoliv.

Už vám v hlavě šrotují desítky možností? Nebojte, nebudeme vás zdržovat moc dlouho. Jen ať to máme všechno pěkně černé na modrém, pojďme si to dát tematicky do seznamu :-)

Seznam o seznamech

  1. Seznamy se týkají seriálů.
  2. Můžete si vytvořit, kolik seznamů chcete, a dát do nich tolik seriálů, kolik chcete.
  3. Seznam seznamů najdete na svém profilu, konkrétně v záložce mezi Statistikami a Mým rokem.
  4. Seznamy si můžete vytvářet soukromé (uvidíte je pouze vy), nebo veřejné (podělíte se o ně s ostatními uživateli).
  5. Seznamy si můžete upravovat. Kromě nastavení veřejný/soukromý si k němu také můžete napsat podrobnější popis a nastavit si, zda si ho přejete seřadit podle pořadí přidání, českého názvu, původního názvu, roku natočení nebo podle hodnocení.
  6. Můžete si oblíbit veřejné seznamy jiných uživatelů. Snadno se k nim pak dostanete, abyste koukali, co v nich přibylo a jestli něco z toho nebude pro vás sloužit jako inspirace.

Na přehledové stránce svých seznamů najdete vpravo v menu možnost překliknout do oblíbených seznamů, tedy do těch, na které jste zvědaví u ostatních uživatelů. Kdykoliv do nějakého z vašich oblíbených seznamů jeho majitel přidá nový seriál, uvidíte u seznamu upozornění na to, že do seznamu byly přidány seriály.

Pozor! Ještě jedna věc. Všechny vaše seznamy jsou defaultně nastaveny jako soukromé, takže je ostatní neuvidí. Pokud chcete mít seznamy veřejné a nechce se vám je všechny jednotlivě přepínat ze soukromých na veřejné, jděte do vašeho Nastavení, kde si můžete přednastavit seznamy jako veřejné – nabídku vidíte přímo v základním nastavení pod Varováním před odhlášením a nad Podpisem do fóra.

Tak, to je vše. Ještě než se pustíte do přemýšlení nad desítkami druhů různých seznamů, hoďte nám do diskuze komentář, jak se vám nápad a zpracování líbí, co dalšího byste si se seznamy představovali a jaká témata seznamů vás na první dobrou napadají.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře46zobraz všech 46 příspěvků
ragelly

ragelly

To jsem navrhovala, prý bude časem :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

Super.
před 6 roky
Caroline115

Caroline115

Ty seznamy jsou skvělá věc. Myslela jsem, že je nebudu používat, no nakonec jsem je použila proto, abych se...
před 6 roky
Další články k tématu