10. 7. 2012

Fanda startuje...

Fanda startuje...

Televize Nova dnes večer od 20:00 pořádala tiskovou konferenci ke svému novému kanálu Fanda zaměřenému primárně na mužské publikum. Čekají nás sportovní magazíny a přenosy zápasů a utkání, lechtivý pořad Red News z produkce Playboye, akční a dramatické filmy, ale i nějaké ty akviziční seriály, na které se v této bleskovce zaměříme…

Fanda zahájí vysílání v sobotu 14.7. od 16:00 filmem Rudý baron, od neděle nás pak čekají seriály – od 18:10 to budou dokumentární Letecké katastrofy, od 20:00 pak pátá řada Kriminálky New York a od 20:40 film 24 hodin: Vykoupení, na který bude navazovat právě sedmá série 24 hodin v hlavní roli s Kieferem Sutherlandem.


V ponděli 16.7. se seriáloví fanoušci mohou těšit na reprízy starších seriálů i na jednu premiéru – od 16:30 se bude vysílat první řada Hvězdné brány: Atlantida, od 17:20 pilotní díl Kobry 11. Večer je pro nás připraven sci-fi blok – od 20:00 druhá série Hranic nemožného, od 20:40 pak konečně premiéra seriálu V z roku 2009 o příletu mimozemšťanů na naši planetu v čele s Morenou Baccarin. V pozdějších večerních hodinách budeme zabíjet Kennyho v Městečku South Park a sledovat osudy hrdinů v první řadě Třetí hlídky.


Kromě výše zmíněných seriálů bude Fanda vysílat i první řadu dokumentární série Chladnokrevné zločiny a čtvrtou sérii Útěku z vězení. Jestliže se během tiskové konference nebo v pozdějších dnech objeví informace o dalších seriálech, článek doplníme. :-)

Co říkáte na seriálové akvizice pátého kanálu Novy? Potěšil vás nějaký seriál? Já se třeba těším na Véčko, které si Nova sušila přes dva roky v šuplíku. Jinak je to ale slabota, to Prima Cool startovala s novinkami. Programová skladba Fandy mi přijde celkem nezajímavá a už stokrát viděná. Co si myslíte vy? Dejte nám vědět v komentech! :-)

Zdroj: fanda.nova.cz + DigiZone.cz

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu