4. 4. 2017

Seriálové osudy: A Series of Unfortunate Events

Seriálové osudy: A Series of Unfortunate Events

Strýček Olaf se z obrazovek jen tak nehne. Už je to několik měsíců, co jsme vás informovali o neoficiálním prodloužení novinky Series of Unfortunate Events, A pro druhou řadu. Tato zpráva byla před několika týdny oficiálně potvrzena streamovací službou Netflix, která nyní oznamuje, že prodlužuje toto prodloužení až do třetí řady. Uf.

Podle zdrojů by toto prodloužení mohlo znamenat, že se televizní adaptace na konci třetí řady dostane na konec celé knižní série od Lemonyho Snicketa.

Drama vypráví příběh osiřelých dětí Violet, Klause a Sunny Baudelairových. Ti se vydají na pozoruhodnou, leč strastiplnou životní cestu, kterou prožívají ve snaze odhalit tajemství smrti svých rodičů. Děti jsou v rukou svého zlého strýčka Olafa, dennodenně musí čelit zkouškám, zklamáním a zcestným příhodám, nemluvě o Olafovi.

V hlavních rolích září Neil Patrick Harris, Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith, K. Todd Freeman, Joan Cusack a Patrick Warburton.


Dali jste seriálu šanci? Jak se vám líbil? Jste rádi za dvojnásobné prodloužení?

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
šotek10

šotek10

Paráda. :) Už aby to bylo!
před 7 roky
chisko6

chisko6

Skvělá zpráva, už se nemůžu dočkat :D
před 7 roky
Koldik

Koldik

No a potom si dam pekny maratonek...
před 6 roky
Další články k tématu