15. 4. 2017

Seriálové osudy: Outsiders

Seriálové osudy: Outsiders

Kabelovka WGN America se rozhodla kvůli rebrandingu zrušit jedno ze svých nejsledovanějších dramat. Kosa padla na Outsiders, seriál se loučí po druhé řadě. Rozhodnutí přichází před odvysíláním finále druhé série, které bude odvysíláno 25. dubna a poslouží i jako finále seriálu, pokud se produkční společnosti Sony Pictures Television nepodaří pro drama najít nový domov na jiné stanici.

Outsiders je drama o boji o nadvládu, moc a kontrolu, které je zasazené do tajemných kopců v současné Appalachii. Příběh se točí okolo rodiny Farrellových. Ti se chovají a přemýšlí v tom smyslu, že stojí nad zákonem. Jsou připraveni použít jakékoliv prostředky k tomu, aby ochránili svůj mnohaletý způsob života ve venkovském Kentucky.

„Po třech letech investování do značku definujících dramat stanice WGN America úspěšně rozšířila své publikum a dostala se do podvědomí diváků. V naší další fázi chceme rozvinout původní a jedinečnou tvorbu, abychom pokračovali ve zvyšování naší důležitosti a ve snaze oslovit co nejširší možné publikum. Abychom toho dosáhli, přesuneme naše zdroje k širší programové strategii a novým strukturám, které nám pomůžou rozšířit program kvalitou i kvantitou. Tento krok nás udělá ještě hodnotnější pro zadavatele reklamy a distribuční partnery. Abychom uvolnili dostatek zdrojů ke splnění tohoto cíle, bohužel musíme zrušit Outsiders. Jsme vděčni našim produkčním partnerům Sony Pictures TV a mimořádně talentovaným lidem, kteří umožnili vznik tohoto seriálu.“


Sledovali jste Outsiders? Mrzí vás jeho brzké zrušení? Doufáte, že by se pro něj mohl najít domov na jiné stanici?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Koldik

Koldik

Nesledoval som ani som sa nechystal, takze v pohode...
před 6 roky
Další články k tématu