1. 5. 2017

Vanesse Helsing bude dělat společnost Missy Peregrym

Vanesse Helsing bude dělat společnost Missy Peregrym

Do upířího akčního a hororového dramatu, které oživilo z mrtvých Vanessu Helsing, se podívá dřívější hvězda policejního seriálu Rookie Blue (Policejní bažanti), Missy Peregrym. Stanice Syfy do významné role pro druhou sérii přizvala herečku a modelku, která má své kořeny v Kanadě.

Peregrym budeme v nových dílech vídat po boku hlavní tváře Van Helsinga, herečky Kelly Overton. Třináctidílná nová série ji ukáže v roli Scarlett Harker. Scarlett je ženou zahalenou tajemstvím a možnou novou spásou při boji s upíry.

Druhá řada se vrátí tento podzim s Neilem LaButem na postu showrunnera. Natáčení již začalo ve Vancouveru. Tým výkonných producentů v čele s Chadem Oakesem již dříve vyjádřil velkou radost z tohoto nového obsazení. Peregrym je dle nich herečkou se silnými morálními kořeny, kterou jen tak něco nerozhází.

Van Helsinga ve Spojených státech vysílá stanice Syfy, v kanadské provincii je to společnost SuperEcran a v samotné Kanadě se o vysílání stará Netlix.


Jak se vám zalíbila první série? Byli jste rádi za prodloužení? Má Van Helsing šanci i na řadu třetí? Co říkáte na nové obsazení? Čekáte od druhé řady něco, co první nenabídla?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Koldik

Koldik

Vyzera uplne ako Hilary Swank... som sa normalne cudoval, co je to tam napisane za meno...
před 6 roky
Další články k tématu