18. 5. 2017

Stranger Things: Will Chase a halloweenská druhá série

Stranger Things: Will Chase a halloweenská druhá série

Letošní Halloween je symbolem pro návrat druhé série Stranger Things. Dne 31. října nám Netflix nadělí devět nových epizod.

Herec a kentucký zpěvák Will Chase je dalším oficiálně potvrzeným novým členem party tohoto hororového a mysteriózního seriálu. Pro Chase se bude jednat o vedlejší roli Neila Mayfielda. Ten v příběhu sehraje otce rodiny, který si nedávno osvojil dva potomky a přestěhoval se s nimi do městečka Hawkins v Indianě až z daleké Kalifornie.

Nejpravděpodobnější teorie, kdo budou jeho nové děti, se nabízí. Budou to dva nováčci, kteří se objevili ve městě? Máme na mysli duo herců Sadie Sink a Dacre Montgomery. Na správnou odpověď si ale nějakou tu dobu počkáme.

V současné době se na povrch moc informací o nové řadě nevynořuje. Víme ale, že vedlejší role patří například Paulu Reiserovi a Seanu Astinovi. Reiser jako bývalý a uznávaný člen ministerstva energie s misí očistit jak sebe, tak i okolnosti s ním spjaté a Astin v roli člověka se srdcem na pravém místě. Je bývalým šprtem a spolužákem ze střední školy, kam chodil spolu s Joyce a Hopperem.

Dále je známo, že dánská herečka Linnea Berthelsen představí ženu, která si v dětství zažila perné časy a její emocionální schránka utrpěla vcelku velkou ránu. Zároveň ale nežije v Hawkins. Co je na ní zajímavé? Nebylo by to ono, kdyby zde chyběl prvek nadpřirozena, a tak její postava sice nepřímo, ale přece má co do činění s dějem v tomto tajuplném městečku.


Jste rádi, že Netflix potvrdil pokračování a nové díly k nám tak připutují sice s delší odmlkou, ale přece? Chcete pro seriál i třetí sérii, popřípadě více? Jakou postavu zatím máte nejvíce rádi? A co říkáte na novou roli pro Willa Chase?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
patrik1177

patrik1177

Moc se těším na 2. sérii. Sice ne až tak moc jako třeba na 7. sérii GoT, ale i tak :D
před 6 roky
singularita

singularita

Já se na ní těším i dokonce více než na GoT. xD
před 6 roky
Tesa.

Tesa.

Veľmi sa teším na druhú sériu. Stranger Things ma naozaj prekvapilo v pozitívnom zmysle slova :)
před 6 roky
Další články k tématu