16. 5. 2017

Ryan Murphy chce Maxe Greenfielda v dalším svém seriálu

Ryan Murphy chce Maxe Greenfielda v dalším svém seriálu

American Crime Story v roce 2018 přinese hned dvě série. Ve druhé polovině roku se představí třetí řada, která bude pojednávat o atentátu na módního návrháře Gianniho Versace.

Tvůrce antologie Ryan Murphy herce Maxe Greenfielda už nalákal do jednoho ze svých výtvorů. Pátá série American Horror Story odehrávající se v hotelu Cortéz Greenfielda uvedla jako Gabriela, i když si zde herec zahrál v pouhých dvou dílech. To by se tímto oznámením mělo změnit. Alespoň co se týče doby, kterou Max dostane na place.

Jak už to tak bývá, informace o jeho postavě jsou přísně drženy pod pokličkou. Winston Schmidt z New Girl získal roli, která bude rozhodně více obsahově zajímavá, než tomu bylo u AHS. Nasvědčuje tomu hlavně výrazná změna tématiky v kontrastu s ACS. Coby Winston si Greenfield získal miliony fanoušků a bylo by zajímavé sledovat, jak herce začneme spojovat i s jinou postavou, než tomu je v Nové holce.

Třetí řada obsahuje 10 dílů a stanice FX ještě neupřesnila, kdy se dočkáme její premiéry.

Do třetí série již delší dobu patří Ricky Martin (Antonio D´Amico), Édgar Ramirez (Versace), Penélope Cruz (Donatella Versace) a Darren Criss (Cunanan).


Máte radost, že se s ACS budeme vídat minimálně do první poloviny roku 2019, kdy přijde na řadu čtvrtá série? Jaký z motivů ACS vás zatím nejvíce zajímá? Měli jste rádi soudní proces s O.J. Simpsonem, nebo dáte přednost zdokumentování hurikánu Katrina? A co tématika řady čtvrté? Co říkáte na role Maxe Greenfielda? Všimli jste si, jak Murphy obsazuje čím dál tím více herců napříč svým seriálovým universem?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu