11. 5. 2017

The CW objednává pro novou sezónu čtyři novinky

The CW objednává pro novou sezónu čtyři novinky

Čtyři seriály z šesti pilotů, to je docela slušná bilance, co říkáte? Stanice The CW dnes objednala pro seriál čtyři své piloty. Dočkáme se rebootu slavné telenovely, dalšího superhrdiny, návratu Lhářky na obrazovky a zabrousíme i do vojenských vod. Tak nějak v kostce by se všechny čtyři novinky daly shrnout. Pojďme se na ně ale podívat podrobněji.

Black Lightning

Jefferson Pierce učinil svou volbu, když svou tajnou identitu i oblek pověsil na hřebík. Jeho dcera a hvězdný student jsou ale nyní naverbováni místním gangem. Hrdina se musí vrátit zpět do boje… a DC legenda Black Lightning je tak zpátky na scéně.

Greg Berlanti posiluje svou pozici na stanici dalším superhrdinským seriálem z dílky DC. Tentokrát hrdinský oblek nasadí herec Cress Williams. Stane se z něj další hvězda DC universa? Podle dostupných informací stanice seriálu věří natolik, že rovnou objednala plnohodnotnou sérii o 22 epizodách!

Dynasty

Moderní reboot slavné soap opery z 80. let. Sledujeme dvě zámožné americké rodiny, Carringtony a Colbye, kteří již dlouhá léta soupeří o nadvládu nad svým majetkem i dětmi. Příběh je vyprávěn především z pohledu dvou žen: Fallon, dcery miliardáře Blakea Carringtona, a její nastávající macechy Cristal, hispánské ženy, která se přivdá do této bohaté rodiny a tím se dostane do nejvyšší společenské třídy.

Dynastie patří mezi nejúspěšnější americké primetime soap opery, seriál vysílala po dobu devíti let stanice ABC. Za novou předělávkou stojí tvůrci Gossip Girl, Josh Schwartz a Stephanie Savage. Na novince se budou podílet i tvůrci původního seriálu, manželské duo Ester a Richard Shapirovi.

Life Sentence

Dramatická komedie se točí okolo mladé ženy, která je diagnostikována nevyléčitelnou formou rakoviny. Když náhodou zjistí, že přece jen neumírá, musí se naučit žít s rozhodnutími, která se rozhodla učinit v době, kdy žila, jako by každý den byl její poslední.

Seriál možná trošku připomíná letos zrušený No Tomorrow, nicméně hlavním lákadlem na něm je určitě herečka Lucy Hale, která se v druhé polovině června rozloučí se svou ikonickou rolí Arie Montgomery. Určitě také stojí za zmínku, že jedním z producentů je i úspěšný seriálový tvůrce Bill Lawrence.

Valor

Hranice mezi vojenskou disciplínou a lidskou touhou jsou neustále testovány na americké vojenské základně, kde sídlí elitní jednotka pilotů helikoptér. Ti jsou speciálně trénováni k nebezpečným mezinárodním i domácím misím. Drama sleduje současnost, ale za pomocí flashbacků se vrací také zpět k neúspěšné misi, v níž sehrála roli první ženská pilotka v této jednotce. Postupně se odkrývají osobní i vládní/vojenská tajemství, která vedou k celosezónnímu plánu na záchranu skupiny pohřešovaných vojáků.

Ředitel stanice Mark Pedowitz již dlouhá léta touží po tom, aby se v programu stanice objevil vojenský seriál. To se mu konečně plní díky objednávce Valor. Kromě samotného tématu je pravděpodobně největším lákadlem hlavní herec Matt Barr, kterého si můžete pamatovat z rolí například v seriálech Sleepy Hollow, Hellcats nebo Harper's Island.

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Hild

Hild

No nevím, jediný potenciální hit vidím v Black Lightning. Pro mě už je ale těch DC hrdinů prostě hodně....
před 6 roky
Nira

Nira

Po březnovém článku, kde byly piloty představeny, jsem uvažovala o Life Sentence nebo Searchers....
před 6 roky
Koldik

Koldik

Jooooo :D
před 6 roky
Další články k tématu