12. 5. 2017

Seriálové osudy: Agents of S.H.I.E.L.D.

Seriálové osudy: Agents of S.H.I.E.L.D.

Fanoušci Agentů, dnes můžete spát sladce a bez kamene na srdci! Stanice ABC oficiálně potvrdila, že seriál Agents of S.H.I.E.L.D. navzdory nízké sledovanosti prodlužuje pro pátou řadu! Tímto končí dlouhé měsíce spekulací o nejisté budoucnosti seriálu, který musí čelit stále většímu nezájmu amerických diváků.

Letošní sezóna Agentů má v průměru 2,4 milionu diváků a rating 0.7. To jsou alarmující poklesy o 40 a 30 procent oproti třetí řadě, která se vysílala od 21:00 (zatímco letos se seriál přesunul na desátou hodinu večerní).

Seriálu kromě dobrých vztahů s Marvelem jistě prospěla i čísla z týdenních statistik. Při připočtení sledovanosti z DVR Agenti narůstají o neuvěřitelných 129 procent, což je čtvrtý nejlepší výsledek mezi seriály Velké pětky. Větší procentuální nárůsty už mají pouze iZombie, The Originals a Designated Survivor.

Prozatím nepadlo rozhodnutí, zda pátá řada bude poslední.

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
Vojtap89

Vojtap89

Skvělé! ABC se teda vytáhla. Agenti jsou nyní v druhé polovině série na tvůrčím vrcholu, už jsem je ve...
před 6 roky
Salem

Salem

Tak mohly by to zkusit dotáhnout do Infinity War
před 6 roky
Koldik

Koldik

Ja som este ani 4ku nevidel, ale urcite ma to potesilo...
před 6 roky
Další články k tématu