12. 5. 2017

Seriálové osudy: The Real O'Neals

Seriálové osudy: The Real O'Neals

Komedie o nevšední americké rodince končí. Stanice ABC oznámila, že sitcom The Real O'Neals ruší po druhé řadě. Seriál se rozloučil již v březnu 2017, nové epizody už nevzniknou.

Rozhodnutí není překvapivé. O'Nealovci byli jedním z nejméně sledovaných pořadů stanice. Přitom loni to nevypadalo vůbec špatně. Stanice seriál 100% vlastní, takže veškeré zisky jdou do její kapsy. Loňský midseason start měl ucházející čísla, takže prodloužení bylo na místě.

Letos to však byla úplně jiná písnička. Ve druhé řadě se seriál vrátil bez zájmu diváků. Pravděpodobně proto se komedie nedočkala ani objednávky na plnohodnotnou sérii, k základním 13 epizodám byly letos doobjednány pouze tři další.

Herec Jay Ferguson je tak oficiálně volný k účinkování v potenciálním seriálu Living Biblically, který možná jako seriálovou novinku objedná stanice CBS.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu