13. 5. 2017

ABC uzavírá seriálové objednávky s komedií i dramatem

ABC uzavírá seriálové objednávky s komedií i dramatem

Stanice ABC během noci nadělila své poslední dvě seriálové objednávky. Jde o drama produkované Gregem Berlantim, za kterým stojí tvůrce Chucka Chris Fedak. Komedie pak pochází z pera Emily Kapnek, která na ABC již měla seriály Suburgatory a Selfie.

Deception

Slavný kouzelník Cameron Black si zničí svou kariéru velkým skandálem. Nyní mu zbývá pouze jediné místo, kde může vykonávat své triky, iluze a podvody: FBI. Stane se prvním světovým kouzelnickým konzultantem, pomáhá vládě řešit zločiny, které se nedají vysvětlit logicky. Chytá kriminálníky a špiony využitím podvodu.

Hrají: Jack Cutmore-Scott (Cooper Barrett's Guide to Surviving Life), Ilfenesh Hadera (Show Me a Hero), Lenora Crichlow (A to Z), Amaury Nolasco (Prison Break), Justin Chon (Dramaworld), Laila Robins (Gabriel's Fire), Vinnie Jones (Galavant)

Splitting Up Together

Příběh o páru, kterému paradoxně oživí vztah jejich rozvod. Jde o adaptaci dánského seriálu.

Hrají: Jenna Fischer (Office, The), Oliver Hudson (Rules of Engagement), Bobby Lee (Animal Practice), Diane Farr (Numb3rs), Lindsay Price (Lipstick Jungle), Olivia Keville, Van Crosby (About a Boy), Sander Thomas

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Koldik

Koldik

Obidva kusky zneju celkom fajn. Ale tomu Deception nedavam velke sance
před 6 roky
Varro

Varro

Nevíte kdy má jít první díl?
před 6 roky
ragelly

ragelly

Nechávají si to na midseason, takže počítej nejdřív v lednu až březnu.
před 6 roky
Další články k tématu