14. 7. 2012

Comic-Con 2012: Spartacus

Comic-Con 2012: Spartacus

V dalším článku z letošního Comic-Conu, který tento víkend opět probíhá v americkém San Diegu, se podíváme na konec jednoho povstání otroků a gladiátorů v antickém Římě…

„Hořkosladké“ a „epicky smutné“ – to jsou slova, které používají herci z hitu televize Starz, seriálu Spartacus, k popisu poslední série, jenž se honosí podtitulem War of the Damned. To znamená, že poslední bitvu je třeba vybojovat – „Je čas vstoupit do ‚války prokletých‘ a dostat se k velkému finále,“ uvedl Manu Bennett, který hraje Crixe. „Všechno je tuto sérii strašně velké,“ divil se tvůrce Steven S. DeKnight.

Příkladem je scéna, kterou Liam McIntyre a Manu Bennett právě dotočili. Daná scéna je popisována jako jedna z největších a nejdramatičtějších věcí, kterou kdy udělali.

Ale počkejte… panelu k seriálu Spartacus se na letošním Comic-Conu zúčastnila i Lucy Lawless. Jak je to možné? Bohužel, herečka nebyla moc sdílná o tom, zdali a jak moc bude Lucretia v nových epizodách vzhledem k tomu, jak druhá série s podtitulem Vengeance skončila. „Visí vztekle ze srázu a drží své dítě,“ žertovala.

Na Comic-Conu bylo také prozrazeno obsazení jedné z dalších důležitějších postav v poslední řadě tohoto seriálu, a to Tiberia. Bude jej hrát mladý australský herec Christian Antidormi, který je ochoten použít jakékoliv prostředky, aby porazil Spartaka, a zapůsobil tak na svého otce Marcuse Crassuse (viz bleskovka z 13.března). Antidormi se narodil v Sydney 20. května 1992 a nejvíce je znám z australského Disney Channelu, kde účinkoval v komediálním seriálu As the Bell Rings.

Spartacus: War of the Damned aneb poslední série tohoto epického dramatu od stanice Starz má naplánovánou premiéru v lednu 2013. A na závěr si pustíme teaser-trailer, který byl v San Diegu fanouškům promítán. Co na něj říkáte? Těšíte se?

(zdroj: TV Line)

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
toebiash

toebiash

Pokud ovšem to prohlášení nemělo znamenat, že Crixovi zvětší přirození :)
před 11 roky
VanThomass

VanThomass

Tak ono se ani moc nesnažili, aby to bylo nějak graficky dokonalé, přece jen Spartacus má jiné...
před 11 roky
Furiant

Furiant

Ona i ta věta v originále je taková blbá a pořádně nevím, co tím chtěli říci... tu druhou větu...
před 11 roky
Další články k tématu