15. 6. 2017

Mark Consuelos přechází z Pitch do The Night Shift

Mark Consuelos přechází z Pitch do The Night Shift

Tvář Marka Consuelose byla loni v kurzu a je tomu tak i letos. Když jsme se dozvěděli o jeho roli v Pitch, přišlo vřelé uvítání a nejeden fanoušek doufal, že se tento vcelku neokoukaný žánr v seriálovém světě chytí a půjde o nový hit. Tomu se bohužel Pitch vyhnul a po první řadě na poli hráčů skončil. Mark ale může být v klidu. Když jsme čekali na osud tohoto sportovního dramatu, herec se už začal poohlížet dál. Ve svém hledání uspěl a jeho nová role přijde na řadu již za pár dnů, a to ve čtvrté sérii The Night Shift (Noční směna).

Bude se jednat o vedlejší roli, která s sebou ale přinese změny. Jeho postava Caina zaujme diváka hned na první pohled, protože kdo by si víc urval velkou porci pozornosti, než ten, kdo sálá ohromnou sebejistotou a zároveň dokáže být neovladatelně agresivní? Ještě dodejme, že hrdina emigroval z Mexika coby zdravotní bratr.

Consuelos se dříve objevil v seriálech Alpha House, 1–800-Missing, American Horror Story a The New Normal.


Bavil vás Mark v první a poslední řadě Pitch? Jaký máte dojem z toho, že se začne objevovat v The Night Shift? Jakou má dle vás Noční směna budoucnost? Je seriál dostatečným tahounem letní sezóny, nebo už vrchol slávy pominul?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu