14. 6. 2017

American Crime Story mění pořadí sérií

American Crime Story mění pořadí sérií

Stanice FX dnes oznámila, že mění pořadí objednaných sérií u své antologie American Crime Story. Jak všichni víme, seriál se dočkal v minulé sezóně velkého ohlasu s případem O.J. Simpsona a byl prodloužen pro druhou řadu, která se bude zabývat ničivými následky hurikánu Katrina. Později byla oznámena třetí řada s případem vraždy módního návrháře Gianniho Versaceho s tím, že obě řady se měly vysílat v roce 2018.

Pořadí sérií se ale nyní upravuje. Jako první bude odvysílán Versace, který od nynějška bude označován za druhou sérii. Premiéra je plánována na začátek roku 2018. Poté bude následovat Katrina, jejíž natáčení se posunulo až na začátek příštího roku. Tato řada již měla potvrzena velká herecká jména jako Annette Bening, Dennis Quaid a Matthew Broderick. Prozatím není jasné, zda jim jejich program umožní u seriálu zůstat, nebo bude muset dojít k přeobsazení.

Výměna nepřináší tvůrcům žádné komplikace. Obě série se totiž plánovaly natáčet současně, proto s tvorbou příběhu o Versacem nebude produkce nijak pozadu. Natáčení Versaceho dokonce již začalo, a to v Miami a Los Angeles. V hlavních rolích se objeví Darren Criss, Édgar Ramírez, Penélope Cruz a Ricky Martin.

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Lukoil Black

Lukoil Black

aha, tak ta mě zrovna nezajímá
před 6 roky
Alaya

Alaya

Séria s Versacem ma zaujala viac, takže som aj rada :D
před 6 roky
Další články k tématu